Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
200 g kokosų drožlių
90 ml klevų sirupo
90 ml kokosų grietinėlės
10 g šaltyje džiovintų aviečių
1 arbat. šaukštelio vanilės ekstrakto
Glaistymui:
150 g juodojo šokolado (ne mažiau 72 proc. kakavos)
1 valg. šaukšto kokosų aliejaus
1 valg. šaukšto šaltyje džiovintų aviečių papuošimui
Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite kokosų drožles, klevų sirupą, kokosų grietinėlę. Įpilkite vanilės ekstraktą. Avietes pasmulkinkite peiliu iki stambių trupinių ir įmaišykite į batonėlių masę. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius batonėlius. Iš šio kiekio gaunasi 8 vnt. Batonėlius dėkite ant lėkštės ir pašaldykite šaldymo kameroje ~30 min.
Glaistymui šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir įmaišykite vieną šaukštą kokosų aliejaus.
Iš šaldymo kameros ištrauktus batonėlius merkite į šokoladą ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą lėkštę. Viršų pabarstykite šaltyje džiovintų aviečių gabaliukais. Batonėlius dėkite į šaldytuvą valandai, kad šokolado glaistas sustingtų.
--
Receptas: Indrė Trusovė
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite