Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
1,5 puodelio žaliųjų bananų miltų AMRITA
0,75 puodelio nesaldinto migdolų pieno
2 kiaušinių
1 v.š klevų sirupo AMRITA
1/2 a.š. sodos
1 v.š. obuolių sidro acto
žiupsnelio druskos
Kokosų aliejaus AMRITA arba kokosų aliejaus ghi sviesto mišinio AMRITA
Papuošimui:
Klevų sirupas
Gervuogės
Avietės
Gaminimas:
1. Į dubenį įmušti kiaušinius ir juos išplakti su klevų sirupu. Mišinį supilti į bananų miltus. Įpilti pieną, actą, įberti sodos, druskos ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
2. Pati tešla bus kiek tirštesnė, nei įprasta blynų tešlą.
3. Įkaitinti keptuvę, išlydyti šiek tiek kokosų aliejaus ir kepti blynus ant vidutinės kaitros. Apkepant abi blyno puses po kelias minutes.
4. Patiekti blynus galite su šviežiomis uogomis ir apšlakstyti klevų sirupu.
Išeiga: 3-4 porcijos.
--
Receptas: rozinisavokadas (Instagram)
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite