Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
300 g alyvinių obuolių (nuluptų ir išpjaustytų) + kelių skiltelių papuošimui
2,5 puodelio viso grūdo speltos miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
1 a.š. cinamono
žiupsnelio druskos
4 v.š. kokosų aliejaus
2 v.š. klevų sirupo
2 kiaušinių
1 puodelio pieno
aliejaus arba lydyto sviesto ghee
Gaminimas:
1. Obuolius nulupti ir išpjauti vidinę dalį su sėklomis. Supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2. Miltus persijoti per sietelį ir sumaišyti su kitais sausais ingredientais. Į miltus įmušti kiaušinius, supilti tirpintą kokosų aliejų, pieną ir klevų sirupą. Viską gerai išmaišyti elektriniu mikseriu.
3. Kepimo formą ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Ant viršaus uždėti pjaustytų obuolių skiltelių ir dar šiek tiek užpilti klevų sirupo.
4. Kepimo formą dėti į iki 180C įkaitintą orkaitę ir kepti ~40 min.
--
Skanaus!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite