Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
200 g seitano miltų,
200 ml vandens,
1 arb. šaukštelio Himalajų druskos,
1 arb. šaukštelio prieskonių (kumino, rūkytos paprikos ar kitų),
1 arb. šaukštelio mėgstamų džiovintų žolelių,
šlakelio augalinio aliejaus,
daržovių gabaliukų (cukinijos, vyšninių pomidorų).
Gaminimas:
Į dubenį suberkite seitano miltus, druską ir prieskonius. Sumaišykite ir užpilkite vandeniu. Suminkykite vientisą masę ir palikite uždengę ~30 min. Išbrinkusią tešlą perplaukite vandeniu, supjaustykite norimais gabaliukais ir virkite pasūdytame vandenyje ~15 – 20 min. Seitanas virdamas padidėja.
Išvirusius gabaliukus nuspauskite. Ant medinių iešmelių suverkite daržoves ir seitano gabaliukus. Pabarstykite žolelėmis, pašlakstykite aliejumi ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.
--
Receptas: thenutfreevegan.net
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite