Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
1 vidutinio dydžio bulvės, nuluptos ir supjaustytos kubeliais
½ puodelio (100 gramų) virtų baltųjų pupelių
1 vidutinio svogūno
5 skiltelių česnako (3 skiltelių grubiai supjaustytų, 2 skiltelių sumaltų arba sutarkuotų)
2 šaukštų sojos padažo
½ puodelio (120 ml) daržovių sultinio
1 puodelio (130 gramų) seitano miltų
2 arbatiniai šaukšteliai paprikos
2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto raudonėlio
3 šaukšteliai džiovinto baziliko
4 šaukštai maistinių mielių
1/2 raudonos paprikos supjaustytos kubeliais
1 puodelis (240 ml) pomidorų padažo
½ šaukštelio druskos
Pipirai pagal skonį
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °
2. Išvirkite bulvių kubelius, nusausinkite ir sutrinkite. Atidėkite atvėsti.
3. Iki vientisos masės sumaišykite pupeles, supjaustytą svogūną, česnaką, sojos padažą, daržovių sultinį.
4. Dubenyje sumaišykite seitano miltus, papriką, raudonėlį, baziliką, maistines mieles, bulvių košę ir paruoštą pupelių mišinį. Maišykite, kol gausite vientisą tešlą.
5. Iš tešlos suformuokite apvalius kotletukus. Sudėkite ant skardos ir kepkite 20 minučių.
6. Įkaitintoje keptuvėje pakepkite likusius svogūnus ir česnakus, kol suminkštės ir paruduos. Įpilkite pomidorų padaržo, įberkite druskos, pipirų ir sudėkite “mėsos” kotletukus.
7. Patroškinkite kelias minutes ir patiekite.
--
Receptas: thestingyvegan.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite