Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
55 g avižinių dribsnių
70 g migdolų riešutų
80 g anakardžių riešutų
1 a. š. drukos
3 vnt datulių
3 v. š. kokosų aliejaus (skysto)
1 v. š. šalto vandens
4 v. š. chia sėklų
2. š. klevų sirupo (jei norite saldžiau, dėkite 3)
500 ml kokosų pieno
12 g želatinos
150 g graikiško jogurto
⠀
Gaminimas:
1. Į indelį suberti chia sėklas ir užpilti 250 ml kokosų pienu ir klevų sirupu, palikti jog išbrinktų.
2. Želatiną užpilti likusiu kokosų pienu.
3. Avižinius dribsnius, migdolus ir anakardžius susmulkinti, nemalkite iki miltų.
4. Sudėti druską, datules, sumalti.
5. Supilti kokosų aliejų ir šaltą vandenį. Masė turi būti drėgna ir lipni.
6. Į kepimo formą (rekomenduojama 15 cm) sudėti sumaltą masė ir gerai suspausti. Padėti į šaldytuvą.
7. Išbrinkusią želatiną pašildyti kol ištirps. Palikti atvėsti.
8. Į indelį su chia sėklomis sudėti jogurtą, gerai išmaišyti.
9. Sudėti atvėsusią želatiną ir gerai išmaisyti.
10. Visą masę dėti į kepimo formą, kur jau paruoštas pagrindas.
11. Laikyti šaldytuve 3-4 valandas arba per naktį.
--
Receptas: mamos_virtuvės_paslaptys
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite