Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Kreminė moliūgų sriuba su cinamonu

    Moliūgų sriuba - tikras rudens skanėstas. Kreminis, sušildantis ir sotus patiekalas, kurį ypač lengva pagaminti, o ir jo  variacijų esama daugybė! O mes siūlome pasigaminti kreminę moliųgų sriubą su kokosų grietinėle.

    Jums reikės: 

    400 g moliūgo

    1 didelės morkos

    500 ml daržovių sultinio MARIGOLD arba vandens

    1/2 a.š. ciberžolės AMRITA

    1/4 a.š. asafetidos

    1/2 a.š. malto cinamono AMRITA

    1/2 a.š. maltos paprikos AMRITA

    žiubsnelio maltų čili pipirų 

    50 ml kokosų kremo AMRITA

    žiupsnelio himalajų druskos AMRITA

    lydyto ghi sviesto AMRITA GHEE

    Gaminimas:

    1. Smulkiai supjaustykite moliųgą ir morką. 

    2. Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v.š. ghee sviesto, suberkite asafetidos ir  ciberžolės prieskonius. Maišydami trumpai pakaitinkite.

    3. Į puodą su prieskoniai suberkite morkos gabaliukus ir maišydami kaitinkite 5 minutes.

    3. Sudėkite moliūgą ir kaitinkite dar 5 minutes.

    4. Suberkite likusius prieskonius, gerai išmaišykite ir užpilkite karštu sultiniu ar vandeniu. Įberkite druskos pagal skonį. Virkite apie 15-20 minučių.

    5. Išvirusį mišinį sutrinkite blenderiu iki vientisos masės, supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite. Galite papuošti moliūgų sėklomis.

    6. Patiekite šiltą. Skanaus!

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite