Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Moliūgų sriuba - tikras rudens skanėstas. Kreminis, sušildantis ir sotus patiekalas, kurį ypač lengva pagaminti, o ir jo variacijų esama daugybė! O mes siūlome pasigaminti kreminę moliųgų sriubą su kokosų grietinėle.
Jums reikės:
400 g moliūgo
1 didelės morkos
500 ml daržovių sultinio MARIGOLD arba vandens
1/2 a.š. ciberžolės AMRITA
1/4 a.š. asafetidos
1/2 a.š. malto cinamono AMRITA
1/2 a.š. maltos paprikos AMRITA
žiubsnelio maltų čili pipirų
50 ml kokosų kremo AMRITA
žiupsnelio himalajų druskos AMRITA
lydyto ghi sviesto AMRITA GHEE
Gaminimas:
1. Smulkiai supjaustykite moliųgą ir morką.
2. Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v.š. ghee sviesto, suberkite asafetidos ir ciberžolės prieskonius. Maišydami trumpai pakaitinkite.
3. Į puodą su prieskoniai suberkite morkos gabaliukus ir maišydami kaitinkite 5 minutes.
3. Sudėkite moliūgą ir kaitinkite dar 5 minutes.
4. Suberkite likusius prieskonius, gerai išmaišykite ir užpilkite karštu sultiniu ar vandeniu. Įberkite druskos pagal skonį. Virkite apie 15-20 minučių.
5. Išvirusį mišinį sutrinkite blenderiu iki vientisos masės, supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite. Galite papuošti moliūgų sėklomis.
6. Patiekite šiltą. Skanaus!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Tirpus šveicariškas daržovių sultinys. Be glitimo, be mielių, be laktozės.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite