Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
2 puodelių viso grūdo miltų
1,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
¼ arbatinio šaukštelio druskos
1 arbatinio šaukštelio chlorelės miltelių AMRITA
1/2 lydyto sviesto ghee
¾ puodelio kokoso žiedų cukraus
3 prinokusių bananų
1/3 puodelio obuolių sirupo
2 arbatinių šaukštelių vanilės ekstrakto
2 arbatinių šaukštelių kokosų aliejaus
1/4 puodelio mėgiamo augalinio pieno
1,5 puodelio špinatų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° C.
2. Visus sausus ingredientus suberkite į plaktyuvą ir gerai išplakite.
3. Plaktuvu išplakite lydytą sviestą ir cukrų.
4. Sutrinkite bananus šakute ir sumaišykite su obuolių padažu, kokosų aliejumi ir vanilės ekstraktu.
5. Blenderiu suplakite špinatus ir augalinį pieną, gautą masę sumaišykite su bananų mišiniu.
6. Sausus ingredientus sumaišykite su drėgnaisiais ingredientais ir atsargiai sumaišykite.
7. Kepkite apie 18 – 22 minutes.
8. Mėgaukitės!
Receptas: sunchlorellausa.com
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Chlorelė - tai gėlame vandenyje augantys vienaląsčiai žalieji mikrodumbliai (fitoplanktonas). Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite