Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Per pastaruosius keletą metų sparčiai išpopuliarėjo kavos ruošimas su šaltu vandeniu. Taip paruošta kava yra švelnesnio skonio ir ypač tinkama kavos kokteiliams. Siūlome pabandyti pasigaminti klasikinį šaltai brandintos kavos kokteilį su AMRITA malta kava.
Jums reikės:
50 g ekologiškos maltos kavos AMRITA
350 ml šalto vandens
150 ml migdolų ar kito augalinio pieno
2 valg. šaukštų tamsaus agavų sirupo
Gaminimas:
Į nuspaudžiamą kavinuką sudėkite kavą ir užpilkite šaltu vandeniu. Išmaišykite, uždenkite dangteliu ir palikite šaldytuve 16 val.
Po 16 val. kavą vėl išmaišykite ir nuspauskite tirščius. Šis gautas gėrimas yra kavos koncentratas. Jį galite skiesti su vandeniu ar pienu (santykis 1 dalis kavos su 2 dalimis vandens ar pieno). Koncentratą galite laikyti šaldytuve 3-4 dienas.
Šaltos kavos kokteliui į aukštą stiklinę pridėkite ledo kubelių. Įpilkite ~75 ml kavos koncentrato, pagardinkite 2 valg. šaukštais agavų sirupo. Ant kavos viršaus supilkite 150 ml migdolų pieno.
Kavą brandino, kokteilį maišė ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite