Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis braunis - tikras skanumynas! Drėgnas, nesaldus, švelniai kokosinis ir truputį traškus! Be to jis be miltų, standžios tekstūros jam suteikia bolivinė balanda.
Jums reikės:
2 kiaušinių
100 g cukraus „Demerara“
4 valg. šaukštų kokosų aliejaus
50 g migdolų riešutų
120 g virtos bolivinės balandos
2 arb. šaukštelių kepimo miltelių
3 valg. šaukštų kakavos miltelių
60 ml migdolų pieno
Gaminimas:
Migdolų riešutus sumalkite su maisto smulkintuvu iki rupių trupinių.
Į dubenį muškite kiaušinius, berkite cukrų ir plakite kol masė pabals. Į masę supilkite pieną, ištirpintą kokosų aliejų, suberkite riešutus, kepimo ir kakavos miltelius, virtą bolivinę balandą. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Paruoštą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite 25 minutes. Pjaustykite atvėsintą.
Šaltinis: žurnalas IKI Skanaus! 2020 pavasaris, 5 leidimas
Braunį kepė ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Sumažinto riebumo kakavos milteliai RAW 10-12%. Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite