Jums reikės:
1/2 puodelio ananasų gabaliukų
1 valgomojo šaukšto kokoso drožlių AMRITA
1 šaldyto banano
3 šaukštų šaldyto jogurto
2 arbatinių šaukštelių AMRITA baobabo vaisių miltelių
keletos gabalėslių džiovintų ananasų AMRITA glotnučio papuošimui
agavų sirupo (jei norisi daugiau saldumo)
Gaminimas:
Suberkite visus ingridientus į plaktuvą. Jei norisi saldesnio kokteilio, įpilkite šiek tiek agavų sirupo. Išplakite iki vientisos masės. Supilkite į didelę stiklinę ir papuoškite džiovintais ananasais.
Štai ir viskas!
Skanaus!
Saulėje džiovinti kokosai. Auginami ir apdorojami pagal griežtas ekologinės žemdirbystės taisykles.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Baobabo vaisių milteliai - tikras Supermaistas! Juose gausu skaidulinių medžiagų, taip pat kalcio, magnio, kalio ir vitamino C. Be GMO. Tinka veganams.
Tai puikus užkandis išalkus ar tiesiog norint pasmaližiauti. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Vitamino C šaltinis. Taip pat turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite