Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šias kynvos salotas pagaminsite labai papratsai, užtruksite vos pusvalandį. Be to jos labai skanios, be glitimo bei turi mažai kalorijų.
Jums reikės:
4 puodelių vegetariško sultinio arba vandens
1,5 puodelio kynvos (naudokite jums labiausiai patinkančias, juodas, baltas ar raudonas)
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio pipirų
1 skiltelėmis pjaustyto agurko
1 kubeliais pjaustytos paprikos (pasirinkitai raudonos ar geltonos)
1/2 mažo kubeliais pjaustyto svogūno
1/2 puodelio brokolių (lengvai apvirtų)
2 supjaustytų pomidorų
Padažui:
1/3 puodelio šviežių citrinų sulčių
1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
Gaminimas:
1. Vidutinio dydžio puode užvirkite daržovių sultinį ar vandenį. Galite paskaninti druska.
2. Suberkite bolivinę balandą (kynvą) ir užvirkite
3. Sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengę 15 - 20 minučių arba tol, kol kynva sugers visą skystį.
4. Nuimkite nuo ugnies ir 10 minučių palaikytikite uždengtą, kad kynva dar labiau išbringtų, sugertų likusį skystį ir taptų puri.
5. Nedideliame dubenyje sumaišykite šviežias citrinų sultis, alyvuogių aliejų, smulkintas česnako skilteles, druską ir pipirus. Kelioms minutėms palikite kambario temperatūroje.
6. Nuimkite dangtį nuo puodo su kynva. Šiek tiek papurenkite bolivinė balandos kruopas šakyte ir leiskite šiek tiek atvėsti.
7. Atvėsus kynvai, ją sumaišykite su paruoštomis supjaustytomis daržovėmis – agurku, paprika, raudonuoju svogūnu, brokoliu, pomidorais.
8. Užpilkite padažą ir dar kartą gerai išmaišykite.
9. Jei dar trūksta skonio, įberkite druskos ir pipirų.
Išeiga: 4-6 porcijos.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite