Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Barbekiu skonio plėšyto duonvaisio patiekalas

    Jums reikės:

    1 valgomojo šaukšto Ekologiško kokosų aliejaus AMRITA
    1 raudono svogūnas, smulkiai supjaustyto
    1 šaukštelio Ekologiško malto Ceilono cinamono AMRITA
    1 šaukštelio Ekologiško malto kumino AMRITA
    2 šaukštelių Ekologiškos maltos rūkytos paprikos AMRITA
    2 šaukštelio „Tabasco“ padažo
    1 valgomojo šaukšto Ekologiško obuolių sidro acto
    4 šaukštų barbekiu padažo
    200 g konservuotų pjaustytų pomidorų
    2 skardinių Ekologiškų jaunų konservuotų duonvaisių gabaliukų sūryme AMRITA

    Gaminimas:

    1. Įkaitintoje keptuvėje pakepkite svogūną, kol suminkštės. Apie 10-12 min. 

    2. Suberkite cinamoną, kumino sėklas, rūkytą papriką ir pakepkite apie 2-3 minutes. 

    3. Į keptuvę su esamu mišiniu įpilkite Tabasko padažą, obuolių actą ir barbekiu padažą. Gerai išmaišykite.

    4. Sudėkite konservuotus pomidorus ir duonvaisius, įpilkite 200 ml vandens. 

    5. Pusiau uždengtą palikite virti ant silpnos ugnies 30 min. Kas 5-10 min pamaišykite, kad būtų lengviau sutrinti duonvaisį.

    6. Nuimkite dangtį ir pakepkite dar 10 minučių. 

    7. Iškepus, šakute dar pasmulkinkite duonvaisius. 

    8. Paragaukite ir jei trūksta skonio, įpilkite vieną valgomąjį šaukštą barbekiu padažo.

    9. Patiekite su jūsų mėgiamu garnyru.

    Išeiga: 4 porcijos.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite