Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
1 vidutinio svogūno
1 skiltelės česnako
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 skardinės baltų pupelių
¼ puodelio saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
½ citrinos (sultimis)
2 šaukštų šaldytų ar šviežių žirnių
2 šaukštų susmulkintų petražolių
1 valgomojo šaukšto vandens
druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas:
1. Stambiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
2. Keletą minučių apkepkite susmulkintus svogūnus ir česnakus aliejuje, kol lengvai paruduos.
3. Nusausinkite, nuplaukite pupeles ir sudėkite į dubenį.
4. Išspauskite citrinos sultis ir supilkite į dubenį.
5. Sumaišykite viską rankiniu trintuvu ar blenderiu.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite