Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Skanus ir sotus veganiškas patiekalas su sojos faršu.
Jums reikės:
100 g sojos faršo AMRITA
1 skardinės konservuotų pomidorų
1 vidutinės morkos
1 nedidelio svogūno
100 ml kokosų kremo AMRITA
1 a. š. ciberžolės miltelių AMRITA
1 a. š. saldžiosios paprikos miltelių
0,5 a. š. malto cinamono miltelių AMRITA
0,5 a. š. malto kumino
žiupsnelio druskos ir pipirų
lydyto sviesto ghee AMRITA kepimui
Gaminimas:
1. Išvirkite sojų faršą. Užvirus, galite įberti daržovių sultinio miltelių, kad soja įgautų ryškesnį skonį.
2. Pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir morkas kol suminkštės.
3. Suberkite į keptuvę su daržovėmis sojos faršą, pamaišykite ir šiek tiek pakepkite.
4. Išvirkite spagečius.
5. Suberkite prieskonius - maltą kuminą, ciberžolę, papriką, cinamoną. Prieš tai galite prieskonius pakepinti keptuvėje, taip geriau atsiskleis jų skonis ir aromatas.
6. Supilkite į keptuvę konservuotus pomidorus su sultimis, gerai išmaišykite ir ant žemos ugnies patroškinkiote keletą minučių.
7. Prieš baigiant troškinti faršą įberkite druskos ir pipirų.
8. Megaukitės sočiu šildančiu patiekalu!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite