Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
1 stiklinės augalinio pieno;
⅓ stiklinės avinžirnių skysčio – aquafaba (naudojau konservuotų avinžirnių);
1,5 stiklinės pilno grūdo speltos miltų;
0,5 stiklinės avižinių dribsnių;
3 šaukštai klevų sirupo ar kito jūsų mėgiamo sirupo;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
šiek tiek druskos ir cinamono.
Gaminimas
1. Avinžirnių skystį išplakti iki putų ir į jį supilti klevų sirupą, pieną;
2. Atskirame dubenyje sumaišyti sausus ingredientus ir ant viršaus supilti avinžirnių skystį;
3. Viską gerai išmaišyti ir kepti įkaitintoje, kokosų aliejumi išteptoje keptuvėje. Tiekti su vaisiais, uogomis, kokosų drožlėmis, uogiene.
Skanaus!
Receptas: balarama.lt
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Kepimo milteliai be kviečių ir glitimo. Tinka veganams.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite