Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
3 puod. spelta miltų
2 v.š. kepimo miltelių
3 puod. filtruoto vandens
2 v.š. agavų sirupo
3 puod. morkų išspaudų
kokosų aliejaus (kepimui)
Patiekimui:
kokosų jogurto
linų sėmenų
goji uogų
šilkmedžio uogų
kedrų riešutų
naminio šokolado
Ruošimas:
1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
2. Vandenį sumaišykite su sirupu.
3. Į miltų mišinį pilkite vandens, išmaišykite.
4. Įmaišykite morkų išspaudas.
5. Kepkite ant vidutinės ugnies su lašeliu kokosų aliejaus.
Patiekite:
6. Ant blynų dėkite po šaukštą jogurto.
7. Berkite tarkuoto šokolado, šilkmedžio uogas, linų sėmenis, goji uogas ir kedro riešutus.
Receptas: Vegan Pipiras
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Skanu valgyti vienas arba paskaninti pusryčių dribsnius. Šilkmedžio uogos labai saldžios, tad nereikės dėti papildomai cukraus.
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite