Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis mažai riebalų turintis padažas yra gaminamas iš augalinės kilmės ingredientų.
Paruoštą padažą galite apibarstyti šviežiomis žolelėmis, sėklomis, riešutais ar jūsų mėgstamais prieskoniais.
Patiekite su duona, krekeriais, pjaustytomis daržovėmis arba tepkite ant sumuštinio!
Ingredientai:
2 puodeliai baltųjų pupelių (CANNELLINI), virtų, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu; tinka ir konservuotos pupelės
1 ilgas raudonasis arba žaliasis čili pipiras, stambiai supjaustytas
1/2 arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių (arba pagal skonį)
1 česnako skiltelė (arba pagal skonį)
1 maža sauja laiškinių česnakų (arba 1–2 šaukštai džiovintų laiškinių česnakų)
1/8 puodelio šviežių citrinos sulčių (arba pagal skonį)
1 arbatinis šaukštelis druskos (arba pagal skonį)
Gaminimas:
1. Sudėkite visus ingredientus į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki kreminės konsistencijos. Kelis kartus reikės nugramdyti aplipusius indo šonus. Paragaukite ir pakoreguokite pagal savo skonį.
2. Sudėkite į serviravimo lėkštę, pagardinkite mėgstamais priedais (pavyzdžiui,šviežiomis žolelėmis, sėklomis, riešutais ar jūsų pasirinktais prieskoniais) ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 2 puodeliai
Receptas: plantbasedfolk.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite