Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Veganišką BBQ Ranch padažą derinkite su daržovėmis, salotomis arba naudokite kaip mirkomąjį padažą (angl. dip).
Ingredientai:
1 puodelis „žalių” anakardžių
2 puodeliai vandens
1 valgomasis šaukštas sauso „Ranch“ padažo prieskonių mišinio
1 arbatinis šaukštelis garstyčių DIJON
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
1/2 arbatinio šaukštelio klevų sirupo
1 arbatinis šaukštelis acto
1/2 valgomojo šaukšto pomidorų pastos
1/2 arbatinio šaukštelio skysto dūmo (dūmo aromato koncentratas; angl. Liquid smoke)
1/2 arbatinio šaukštelio maltos paprikos
1/2 valgomojo šaukšto Vorčesterio padažo
1/4 arbatinio šaukštelio maltos aitriosios (čili) paprikos
Gaminimas:
1. Anakardžius pamirkykite vandenyje per naktį; galite palikti kambario temperatūroje (1 puodelis anakardžių, 2 puodeliai vandens).
2. Į greitaeigį virtuvinį kombainą sudėkite išmirkytus ir nukoštus anakardžius, 3/4 puodelio anakardžių mirkymo vandens, sausą „Ranch“ padažo prieskonių mišinį ir visus kitus ingredientus. Trinkite dideliu greičiu iki kreminės masės. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite pagal savo skonį. Supilkite į stiklainį ir laikykite šaldytuve iki vienos savaitės.
PASTABA: šiam receptui labiausiai tinka galingas virtuvinis kombainas. Jei neturite virtuvinio kombaino, galite naudoti galingą trintuvą (blenderį), tačiau padažas bus mažiau glotnus. Rekomenduojame trinti „puree“ režimu ir vis nugramdyti aplipusius indo šonus. Procesas trunka apie 5–6 minutes.
Išeiga: 1½ puodelio
Receptas: plantbasedfolk.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite