Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1/4 ICEBERG (arba romaninės) salotos, supjaustytos
2 vidutinio dydžio pomidorai, supjaustyti kubeliais
2 vidutinio dydžio agurkai, supjaustyti kubeliais
1/2 mažo raudonojo svogūno, supjaustyto
1/4 puodelio petražolių lapelių, supjaustytų
Salotų padažui:
1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų mėtų (arba 2 šaukštai supjaustytų mėtų lapelių)
Pusė citrinos, išspausti sultis
1 valgomasis šaukštas ypač tyro alyvuogių aliejaus (arba daugiau, jei reikia)
1/2 arbatinio šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
1/4 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų (arba pagal skonį)
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, pomidorus, agurkus, svogūną ir petražoles.
2. Mažame dubenėlyje sumaišykite padažo ingredientus. Užpilkite padažo ant salotų ir išmaišykite. Salotas patiekite šaltas.
Išeiga: 5 porcijos
Receptas: plantbasedfolk.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite