Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 maža morka, nulupta ir sutarkuota
2 vidutinio dydžio agurkai, supjaustyti
1/4 puodelio svogūnų laiškų
1 arbatinis šaukštelis juodųjų sezamo sėklų
Padažui:
2 šaukštai TAHINI (sezamų pasta)
1 šaukštas šviežių žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštas mažai druskos turinčio sojų padažo (arba TAMARI padažo)
1 maža česnako skiltelė, susmulkinta
1 cm imbiero gabalėlis, nuluptas ir sutarkuotas
1 šaukštas ryžių vyno acto
1 arbatinis šaukštelis klevų sirupo
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje sumaišykite agurką, morkas, svogūnų laiškus ir juodąsias sezamo sėklas.
2. Mažame dubenyje sumaišykite salotų padažo ingredientus. Užpilkite padažo ant salotų ir išmaišykite. Salotas patiekite šaltas.
Išeiga: 2-4 porcijos
Receptas: plantbasedfolk.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite