Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
1 litro daržovių sultinio
1/2 brokolio galvos
5 šauktų nevirtų bolivinių balandų kruopų
1 citrinos sulčių
žiupsnelio druskos (gali prireikti)
ryšulėlio kalendrų
ryšulėlio krapų
Gamyba:
Tuščią puodą statykite ant ugnies ir suberkite kruopas. Nuolat maišydami lengvai jas pakepinkite, kad pradėtų po truputį pokšėti ir šiek tiek pagelstų. Jei nenorite pakepinus atsirandančio riešutinio skonio, galite to nedaryti, tiesiog supilkite kruopas į daržovių sultinį ir virkite.
Jei kepinote, ant pašildytų ir paskrudintų kruopų užpilkite litrą daržovių sultinio. Kol kruopos verda (truks apie 10 minučių), susmulkinkite brokolį nedideliais gabaliukais. Suberkite jį į sultinį ir pavirkite dar 3-4 minutes.
Išspauskite į sultinį citrinos sultis – sriuba turi būti rūgštoka, o brokolis neperviręs. Paragaukite – galbūt norėsite truputį pasūdyti. Pabaigoje įberkite supjaustytų krapų ir kalendrų.
Išeiga: 1 l sriubos
Skanaus!
Receptas: www.beatosvirtuve.lt
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite