Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Kanapių sėklose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega -3 ir Omega -6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Tinka daiginimui ir kanapių pienui. Naudojama kepiniams, sausiems pusryčiams, salotoms, sriuboms bei kitiems patiekalams pagardinti.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Ekologiški pūsti rudieji ryžiai yra puikus pusryčių dribsnių ir kepinių priedas.
Ekologiškų ankštinių pupelių mišinys yra nepamainomas verdant sriubas.
Ožragė – tai ankštinių šeimos vienametis, aromatingas vaistinis augalas, plačiai naudojamas Indijos, Etiopijos ir Šiaurės Afrikos virtuvėse. Jų malti sėklų milteliai suteikia patiekalams išskirtinį, lengvai kartoką aromatą ir sodrią spalvą. Kad atsiskleistų visas skonis, prieskonius rekomenduojama lengvai paskrudinti prieš naudojimą.
Natūralus užkandis be pridėtinio cukraus – šeimai, sportui ir kasdieniam energijos pliūpsniui!
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų. Išvirtas pavirsta į purią konsistenciją, švelnaus skonio ir puikiai tinka salotoms, garnyrui ar košei.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šviežių kokosų aromato ir švelnaus, saldaus skonio. Kreminės tekstūros. Puikiai tinka skaninti desertus, įvairius kepinius, gėrimus. Tinka veganams.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Ekologiški avižų dribsniai be glitimo. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.
Džiovinti abrikosai yra populiarus ir patogus užkandis bei dažnai naudojami gaminant maistą ir kepant. Juos galima dėti į dribsnius, salotas, mišraines ir įvairius receptus, suteikiant natūralaus saldumo ir regzotiško skonio pliūpsnį.
Ožragės sėklos, dar žinomos kaip Methi, yra itin populiarus prieskonis Rytų virtuvėje, ypač Indijoje, Egipte ir Graikijoje. Šios sėklos pasižymi išskirtiniu, švelniai kartoku ir aštriu skoniu, kuris geriausiai atsiskleidžia, kai jos apdorojamos karščiu. Jos plačiai naudojamos kaip prieskonis padažuose, sriubose, pupelių patiekaluose ir net kavoje.
Dilgėlė – unikalus augalas, padedantis gerinti kraujotakos sistemą, stiprinti imunitetą, gydyti anemiją, kraujo cukraus lygio pakitimus ir virškinimo sutrikimus.
Tinka esant riebiai veido ar galvos odai. Puikus kambarių gaiviklis, atbaido vabzdžius.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.