Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiškos Pinto pupelės BIO PLANET, 400 g

4,28 € su PVM

Pinto pupelės puikiai dera su kukurūzų ir ryžių patiekalais, taip pat su sriubomis, padažais, troškintais patiekalais bei salotomis. Dėl bordo taškelių patiekalai su Pinto pupelėmis atrodo originalūs ir įdomūs. 

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BP-PINT-400

Sertifikatai:

PL-EKO-07
Non-EU Agriculture

Apie prekę

Pinto pupelės yra ankštinių augalų rūšis, vartojamos įvairiose pasaulio virtuvėse. Jos yra populiarios Lotynų Amerikos, Meksikos ir Pietvakarių JAV kulinarijoje, kur pupelės yra pagrindinis patiekalų, tokių kaip buritai, keptos pupelės ir čili triškinys, ingredientas. Pinto pupelės yra žinomos dėl savo kreminės tekstūros ir riešutų skonio. Jos yra maistingas baltymų, sunkiųjų angliavandenių, skaidulų, vitaminų ir mineralų šaltinis.

Pinto pupelės yra ne tik skanios, bet ir turi įvairios naudos organizmui. Jos yra puikus augalinių baltymų, sunkiųjų angliavandenių ir maistinių skaidulų šaltinis. Jose taip pat gausu pagrindinių mineralinių medžiagų, tokių kaip folio rūgštis, manganas, fosforas ir geležis. Reguliarus pinto pupelių vartojimas gali prisidėti prie sveikos ir subalansuotos mitybos.

Ekologiškos pupelės auginamos ir gaminamos naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad pupelės būtų apsaugotos nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jos paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.
Kilmės šalis: Ne ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiškos Pinto pupelės.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė

1241 kJ/295 kcal

Riebalų

1.3 g

      -iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 

0.2 g

Angliavandenių

36.0 g

      -iš kurių cukrų

2.3 g

Skaidulinių medžiagų

24.0 g

Baltymų

23.0 g

Druskos

0.01 g

Naudojimas

Kruopščiai nuplaukite pupeles po tekančiu vandeniu.

Mirkydami pupeles keletą valandų arba per naktį, galite sutrumpinti kepimo laiką ir padaryti pupeles lengviau virškinamos. Jei nuspręsite jas mirkyti, prieš gamindami būtinai nusausinkite ir nuplaukite.

Į puodą suberkite pinto pupeles ir užpilkite keliais centimetrais vandens arba sultinio. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki mažos ugnies. Virkite pupeles apie 1–1,5 valandos arba tol, kol jos suminkštės. Virimo metu galite pridėti prieskonių, pavyzdžiui, druskos, pipirų, česnako ir žolelių, kad pagerintumėte jų skonį.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškos Pinto pupelės BIO PLANET, 400 g

Ekologiškos Pinto pupelės BIO PLANET, 400 g

Pinto pupelės puikiai dera su kukurūzų ir ryžių patiekalais, taip pat su sriubomis, padažais, troškintais patiekalais bei salotomis. Dėl bordo taškelių patiekalai su Pinto pupelėmis atrodo originalūs ir įdomūs.