Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Reduced price!
Ekologiški džiovinti mangai AMRITA, 2,5 kg x 2 vnt

-30%

Ekologiški džiovinti mangai EKO PLANET, 2,5 kg x 2 vnt

79,79 € su PVM

113,98 € su PVM

Ekologiški džiovinti mangai - tai skanus ir natūralus užkandis, atstosiantis saldumynus!

SVARBU! Šios prekės pristatymas gali užtrukti iki 5 darbo dienų. 

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BULK-221-2

Sertifikatai:

LT-EKO-001
Non EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-11-19

Apie prekę

SVARBU! Šios prekės pristatymas gali užtrukti iki 5 darbo dienų. 

Džiovintais mangais drąsiai skanaukite norint kažko skanaus, vietoje saldumynų. Jie taip pat puikiai pasitarnaus norint greitai užkąsti ir numalšinti alkį. Atkeliavę tiesiai iš saulėtosios Šri Lankos, šie mangai pasižymi natūraliu skoniu, švelniu saldumu ir nepaprastu aromatu! 

Šis populiarus užkandis, gaminamas dehidratuojant prinokusio mango griežinėlius. Džiovinimo procesas pašalina drėgmę iš vaisių, išsaugo juos ir prailgina galiojimo laiką. Džiovintas mangas išlaiko didžiąją dalį saldaus ir tropinio šviežio mango skonio.

Džiovintu mangu dažnai mėgaujamasi vienu arba jis dedamas į mišinius, granolą ar jogurtą. Jis taip pat gali būti naudojamas kepant, gaminant maistą arba kaip salotų ir desertų priedas. Be to, džiovinti mangai yra geras vitaminų ir mineralų, ypač vitamino C ir vitamino A, šaltinis. Tačiau džiovintus vaisius būtina vartoti saikingai, nes jie yra koncentruoti natūralaus cukraus šaltiniai ir gali būti kaloringi.

Šie džiovinti mangai puikiai tiks pagardinti desertus, kepinius, košes. Jie turi daug skaidulinių medžiagų, yra be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Taip pat be dažiklių ir konservantų.

Ekologiški vaisiai auginami ir apdorojami naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad vaisiai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jos paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje vėsioje vietoje.

Gamintojas: UAB EKO PLANET, Lietuva
Kilmės šalis: Ne ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiški džiovinti mangai.

Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė 1435 kJ/339 kcal      
Riebalų 2.5 g
    -iš kurių sočiųjų 0.6 g
Angliavandenių 68.8 g
    -iš kurių cukrų 67.4 g
Skaidulinių medžiagų 9.4 g
Baltymų 3.3 g
Druskos 0.070 g

Naudojimas

Džiovintas mangas gali būti universalus įvairių patiekalų ir užkandžių ingredientas. Štai keletas džiovintų mangų naudojimo būdų:

1. Užkandžiai: mėgaukitės džiovintais mangais kaip natūraliai saldžiu užkandžiu. Tai puikus pasirinkimas norint patenkinti smaližius sveikiau.

2. Riešutų ir džiovintų vaisiųs mišinys: sumaišykite džiovintus mangus su riešutais, sėklomis ir kitais džiovintais vaisiais, kad sukurtumėte skanų mišinį, tinkamą greitam užkandžiui. Šis derinys ne tik skanus bet ir suteikiantis energijos.

3. Jogurto parfė: naudokite džiovintus mangus kaip jogurtinės parfė sluoksnį. Sluoksniuokite susmulkintus mangus su jogurtu, granola ir šviežiais vaisiais - taip pagaminsite puikius ir maistingus pusryčius ar desertus.

4. Kepiniai: džiovintus mangus supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite į kepinius, pvz., bandeles, sausainius ar duoną. Natūralus džiovintų mangų saldumas gali pagerinti jūsų kepamų skanėstų skonį.

5. Salotos: į salotų receptus įtraukite džiovintus mangus. Pastarieji puikiai dera su žalumynais, riešutais ir vinaigretės padažais. Taip pat galite dėti į vištienos ar grūdų salotas, suteikiant joms pikantiškumo.

6. Avižiniai dribsniai: Pabarstykite džiovintais mangais rytinius dribsnius, kad suteiktumėte patiekalui daugiau saldumo ir tekstūros.

7. Glotnučiai: įmaišykite džiovintus mangus į kokteilius, taip suteikiant užkandžiui atogrąžų skonį. Derinkite su kitais vaisiais, jogurtu ar pasirinktu pienu, kad pasigamintumėte greitą bei gaivų gėrimą.

Eksperimentuokite su skirtingais deriniais, kad rastumėte savo mėgstamą būdą naudoti šį skanų ir universalų džiovintą vaisių.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiški džiovinti mangai EKO PLANET, 2,5 kg x 2 vnt

Ekologiški džiovinti mangai EKO PLANET, 2,5 kg x 2 vnt

Ekologiški džiovinti mangai - tai skanus ir natūralus užkandis, atstosiantis saldumynus!

SVARBU! Šios prekės pristatymas gali užtrukti iki 5 darbo dienų.