Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Medinis padėkliukas kietajam šampūnui BAMBOOZY

8,49 € su PVM

9,99 € su PVM

Medinis padėkliukas (muilinė) kietajam šampūnui ar kondicionieriui.

Dydis: 8x8 cm.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BOOZ-013

Apie prekę

Bambukinis padėkliukas (muilinė) kietajam šampūnui ar kondicionieriui.

Dydis: 8x8 cm.

Bambukinis muilo laikiklis vonios kambaryje yra praktiškas ir ekologiškas pasirinkimas. Bambukas yra atsinaujinanti ir tvari žaliava. Jis auga greitai ir nereikalauja kenksmingų pesticidų ar trąšų, todėl tai yra aplinkai nekenksmingas pasirinkimas muilo laikikliui.

Bambukas pasižymi natūraliomis vandeniui atspariomis savybėmis, todėl yra tinkamas naudoti vonios kambaryje. Tačiau, norint pratęsti jo tarnavimo laiką, būtina jį laikyti gana sausą.

Bambukas yra tvirta medžiaga, kuri gali atlaikyti kasdienį vonios kambario aplinkos susidėvėjimą.

Šis bambuko muilo laikiklis turi tris angas, leidžiančias produktui tinkamai vėdintis. Tai padeda muilui greičiau išdžiūti, neleidžia jam tirpti ir prailgina jo tarnavimo laiką. Apačioje yra mažos gumos, todėl muilo laikiklis lieka vietoje.

Bambuko muilo laikiklius lengva valyti. Galite tiesiog nuplauti juos po tekančiu vandeniu ir retkarčiais nuvalyti drėgna šluoste, kad pašalintumėte muilo likučius.

Bambukas atrodo natūraliai, šiltas ir žemiškas, o tai gali padidinti vonios kambario vizualinį patrauklumą. Jis papildo įvairius vonios kambario stilius – nuo modernaus iki tradicinio.

Šis muilo laikiklis yra kompaktiško dizaino, todėl sutaupo vertingos vietos stalviršyje arba duše.

Gamintojas: Bamboozy
Kilmės šalis: ES. Olandija

Naudojimas

Leiskite padėkliukui išdžiūti. Bambukinio muilo laikiklį padėkite tokioje vietoje, kad po kiekvieno naudojimo vanduo nuo jo galėtų laisvai nutekėti, pvz., ant lentynos su pakankamu oro srautu. Neleiskite muilo laikikliui sėdėti vandens telkinyje, nes tai gali sukelti pelėsį ar miltligės atsiradimą.

Reguliariai valykite muilo laikiklį, kad nesusidarytų muilo nuosėdos ir išlaikytumėte jo pirminę išvaizdą. Naudokite minkštą šepetėlį arba skudurėlį, kad pašalintumėte likučius.

Bambukas yra natūrali medžiaga, kuri laikui bėgant gali pakeisti spalvą arba atsirasti nedidelių įtrūkimų. Tai normalu ir prideda daiktui papildomo žavesio. Jei norite išsaugoti pirminę išvaizdą, retkarčiais bambuką galite patepti maistiniu aliejumi, kad atšviežintumėte jo išvaizdą.

Bambuko muilo laikiklio naudojimas vonios kambaryje gali padėti išlaikyti muilą sausą, tvarkingą ir neleisti bakterijoms daugintis, o taip pat suteikti jūsų venios kambariuii natūralaus grožio bei jaukumo.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Medinis padėkliukas kietajam šampūnui BAMBOOZY

Medinis padėkliukas kietajam šampūnui BAMBOOZY

Medinis padėkliukas (muilinė) kietajam šampūnui ar kondicionieriui.

Dydis: 8x8 cm.