Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Dušo ir vonios valiklis ECOLEAF, 500 ml

4,95 € su PVM

Dušo ir vonios valiklis žaliųjų obuolių kvapo. 

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: HJ224

Sertifikatai:

Apie prekę

Ecoleaf produkcija yra augalinės kilmės tvarių produktų asortimentas ir aplinką tausojančios valymo priemonės. Tai saugus ir veiksmingi produktai jūsų namuose. Juos naudodami rūpinatės mūsų planeta. 

Butelys pagamintas iš 100% perdirbamos medžiagos. 

Produkto informacija ir nuotraukos yra bendro pobūdžio patarimo ir iliustravimo tikslais. Kartkartėmis pakuotė, receptai ir ingredientai gali skirtis ir keistis, o informacija šioje svetainėje gali būti ne tokia naujausia, kaip mes norėtume. Ar pastebėjote, kad ši informacija yra pasenusi arba netiksli? Jei taip, praneškite mums el.paštu:
prekyba@ekopirk.lt

Gamintojas: Suma Wholefoods
Kilmės šalis: Jungtinė Karalystė.

Sudėtis

Water, alcohol ethoxylate, sodium laureth sulphate, cocamidopropyl betaine, alkylpolyglucoside, citric acid, benzisothiazolinone, perfume.contains: < 5% non-ionic surfactant, anionic surfactant, amphoteric surfactant also contains: perfume, benzisothiazolinone.

Naudojimas

Pasukite purškimo antgalį į įjungimo padėtį. Purškiama vieta, kurią reikia išvalyti. palikite kelioms akimirkoms ir nuvalykite sausu arba drėgnu skudurėliu. Pasukite purškimo antgalį į išjungtą padėtį. Esant dideliems nešvarumams, pakartokite veiksmus dar kartą. Nenaudokite ant marmuro, granito ar emalio paviršių.

Šis produktas yra veganiškas.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Dušo ir vonios valiklis ECOLEAF, 500 ml

Dušo ir vonios valiklis ECOLEAF, 500 ml

Dušo ir vonios valiklis žaliųjų obuolių kvapo.