Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ekologiškos smulkintos avižos turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Ekologiškos smulkintos kukurūzų kruopos, gaunamos iš kukurūzų grūdų. Iš jų ruošiama garsioji itališka polenta, kuri gali būti ir saldi, pvz,. pusryčiams su džiovintais vaisiais, ir pikantiška – prie pagrindinių patiekalų.
Ekologiški viso grūdo Basmati ryžiai pasižymi subtiliu riešutų skoniu ir unikaliu aromatu.
ORIVEGO® tropinis migdolų riešutų kremas, kurį įsimylėsite nuo pat pirmo šaukšto. Pagamintas iš aukščiausios kokybės migdolo riešutų, kuriuos sumaišius su kokosu ir agava sirupu išgaunamas dar niekada nepatirtas skonis! Ypatingą skonį jam suteikia ir visas savo geriausias savybės atskleidžia tik natūralūs produktai!
ORIVEGO® šis unikalus sniego baltumo kokoso kremas yra tikras tropinis skanėstas! Gali būti dviejų konsistencijų – laikant šaldytuve – jis kietas, o prie temperatūros +30 C – pasidaro minkštas. Mūsų patarimas - prieš vartojimą galite pamerkti į metalinį indą su karštu vandeniu ir palaikyti apie 20 min.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Sultana razinos - skanus ir energijos suteikiantis, natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas. Puikiai tinka kaip skonio pridedantis priedas prie kepinių, desertų ar salotų.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Greitas dienos tempas kartais sukuria mums įtampą. Arbata „Vidinė harmonija“ buvo sukurta taip, kad atpalaiduotų šiuolaikiniame dienos ritme. Mėgaukitės raminančiais ingredientais, tokiais kaip švelni melisa, kvepiantys levandų žiedai bei saldus cinamonas.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ekologiškos džiovintos datulės be pridėtinio cukraus. Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti. 100 % perdirbama pakuotė.
Švelnaus skonio, lengvas užkandis. Puikiai tinka skaninti pusryčių košes, dribsnius, desertus, blynelius ar kepinius. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.
Tradicinis indiškas prieskonių mišinys - Garam Masala. Gaminkite autentiškus patiekalus įdėdami visai nedaug pastangų.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškos sojos pupelės yra puikus augalinių baltymų šaltinis.
Eritritolis yra saldiklis panašios išvaizdos ir saldumo kaip cukrus, tačiau turintis nepalyginamai mažiau kalorijų.
Ašvaganda plačiai žinoma dėl naudos sveikatai bei laikoma adaptogenu, gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso ir išlaikyti pusiausvyrą.
Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Spirulinos milteliai turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis.
Skanios, minkštos ekologiškos figos, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kepiniams, kremams ar saldainiams gaminti.