Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Makaronai pagaminti iš 100% ekologiškų ryžių miltų
Šie makaronai puikiai tinka kaip garnyras prie mėsos, su Pesto ar kitais padažais.
Ekologiški DURUM aukštos kokybės makaronai.
Ožragė – tai ankštinių šeimos vienametis, aromatingas vaistinis augalas, plačiai naudojamas Indijos, Etiopijos ir Šiaurės Afrikos virtuvėse. Jų malti sėklų milteliai suteikia patiekalams išskirtinį, lengvai kartoką aromatą ir sodrią spalvą. Kad atsiskleistų visas skonis, prieskonius rekomenduojama lengvai paskrudinti prieš naudojimą.
Ekologiški juodųjų pupelių makaronai – baltymų ir skaidulų šaltinis
Ekologiški sojų ir adzuki pupelių spagečiai – baltymų gausa be glitimo
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Aromatinga, atpalaiduojanti arbata. Turtingi Tulsi žolelių lapeliai praturtinti švelniais tikrųjų rožių žiedlapiais. Tai natūraliai salstelėjusi arbata, tiesiog užpilkite verdančiu vandeniu ir megaukitės!
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Standieji smidrai plačiai naudojami priešmenstruaciniam sindromui, priešmenopauziniams ir menopauziniams sindromams palengvinti. Grynasis kiekis: 24 g.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
https://ekoplanet.lt/23-kruopos-ir-ankstiniaiBurnočio sėklos sėklos yra geras baltymų, maistinių skaidulų ir nepakeičiamų amino rūgščių šaltinis. Pūstas burnočio sėklos skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas, daržovių ir ankštinių patiekalus.
Ekologiški geltonieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Ekologiškos sojos pupelės yra puikus augalinių baltymų šaltinis.
Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Šviežių kokosų aromato ir švelnaus, saldaus skonio. Kreminės tekstūros. Puikiai tinka skaninti desertus, įvairius kepinius, gėrimus. Tinka veganams.
Ekologiškos juodųjų sezamų sėklos su luobele puikiai tinkamos įvairių patiekalų paskaninimui ir papuošimui. Turi daug skaidulinių medžiagų, yra baltymų šaltinis.
Džiovinti abrikosai yra populiarus ir patogus užkandis bei dažnai naudojami gaminant maistą ir kepant. Juos galima dėti į dribsnius, salotas, mišraines ir įvairius receptus, suteikiant natūralaus saldumo ir regzotiško skonio pliūpsnį.
Ekologiški avižų dribsniai be glitimo. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.