Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ekologiški juodųjų pupelių makaronai – baltymų ir skaidulų šaltinis
Ekologiški sojų ir adzuki pupelių spagečiai – baltymų gausa be glitimo
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Aromatinga, atpalaiduojanti arbata. Turtingi Tulsi žolelių lapeliai praturtinti švelniais tikrųjų rožių žiedlapiais. Tai natūraliai salstelėjusi arbata, tiesiog užpilkite verdančiu vandeniu ir megaukitės!
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
https://ekoplanet.lt/23-kruopos-ir-ankstiniaiBurnočio sėklos sėklos yra geras baltymų, maistinių skaidulų ir nepakeičiamų amino rūgščių šaltinis. Pūstas burnočio sėklos skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas, daržovių ir ankštinių patiekalus.
Ekologiškos sojos pupelės yra puikus augalinių baltymų šaltinis.
Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Ekologiškos juodųjų sezamų sėklos su luobele puikiai tinkamos įvairių patiekalų paskaninimui ir papuošimui. Turi daug skaidulinių medžiagų, yra baltymų šaltinis.
Saldiklis rekomenduojamas besilaikantiems dietos, besirūpinantiems liekna figūra ir sveiku gyvenimo būdu. Vietoj cukraus naudojamas karštiems ir šaltiems gėrimams bei desertams.
Džiovinti abrikosai yra populiarus ir patogus užkandis bei dažnai naudojami gaminant maistą ir kepant. Juos galima dėti į dribsnius, salotas, mišraines ir įvairius receptus, suteikiant natūralaus saldumo ir regzotiško skonio pliūpsnį.
Ekologiški avižų dribsniai be glitimo. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.
Ekologiški fusilli tipo aukštos kokybės kiaušinių makaronai.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ekologiški aukštos kokybės šiaudelių formos kiaušinių makaronai.
Makaronai pagaminti iš 100% ekologiškų kukurūzų miltų
Makaronai pagaminti iš 100% avinžirnių miltų.
Makaronai pagaminti iš 100% ekologiškų ryžių miltų
Šie makaronai, presuoti ant bronzinių formelių su grubiu paviršiumi, užtikrinančiu puikų padažų sukibimą.Puikiai tinka įdarui, pesto ir lengviems padažams.
100% ekologiški grikių miltų makaronai.