Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
150 g šviežių špinatų
1 puodelis plonai supjaustytų braškių
1/3 puodelio plonai supjaustyto raudonojo svogūno
1/2 puodelio skrudintų pekano (karijų) riešutų
60 g sutrupinto fetos sūrio
Jūros druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
Salotų padažui:
2 šaukštai baltojo vyno acto
2 šaukštai smulkiai supjaustyto askaloninio česnako (dar žinomo kaip šalotinis svogūnas arba askalonas; angl. shallot)
1½ šaukšto medaus
1 arbatinis šaukštelis aguonų
1/2 arbatinio šaukštelio prancūziškų garstyčių DIJON
1/4 arbatinio šaukštelio jūros druskos
1½ arbatinio šaukštelio majonezo (nebūtina)
1/4 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
1. Paruoškite salotų padažą: dubenyje išplakite baltojo vyno actą, askaloninį česnaką, medų, aguonas, garstyčias, druską ir majonezą (jei naudojate). Beplakdami padažo ingredientus, įpilkite alyvuogių aliejaus. Plakite toliau. Kitas būdas: visus ingredientus sudėkite į stiklainį su sandariu dangteliu ir gerai sukratykite.
2. Į didelį dubenį sudėkite špinatus, braškes ir raudonąjį svogūną. Įpilkite šiek tiek salotų padažo ir viską išmaišykite.
3. Sudėkite pekano riešutus bei fetą ir atsargiai išmaišykite. Įpilkite daugiau padažo, jei reikia. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Skanaus!
Išeiga: 4-6 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite