Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Kalendros ir žaliosios citrinos padažas salotoms

    Ingredientai:

    2 puodeliai šviežios kalendros

    1 skiltelė česnako

    1/4 puodelio šviežių žaliosios citrinos sulčių

    2 arbatiniai šaukšteliai klevų sirupo arba medaus

    1/2 arbatinio šaukštelio maltos kalendros

    1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos

    1/2 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus

    Jei norite kreminės konsistencijos (nebūtina): 1 avokadas arba 1/2 puodelio nenugriebto pieno graikiško jogurto (pasirinkite vieną)

    Gaminimas:

    1. Į virtuvinį kombainą sudėkite šviežią kalendrą, česnaką, žaliosios citrinos sultis, klevų sirupą, maltą kalendrą ir druską. Išmaišykite kombainu. Tada, betrindami virtuviniu kombainu, į mišinį supilkite alyvuogių aliejų. Sutrinkite viską iki vientisos masės.

    2. Pagaminkite kreminės konsistencijos padažą (nebūtina): sutrinkite aukščiau aprašytą mišinį su 1 avokadu arba 1/2 puodelio paprasto nenugriebto pieno graikiško jogurto.

    Išeiga: 1 puodelis

    Receptas:  loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite