Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 puodeliai šviežios kalendros
1 skiltelė česnako
1/4 puodelio šviežių žaliosios citrinos sulčių
2 arbatiniai šaukšteliai klevų sirupo arba medaus
1/2 arbatinio šaukštelio maltos kalendros
1/2 arbatinio šaukštelio jūros druskos
1/2 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
Jei norite kreminės konsistencijos (nebūtina): 1 avokadas arba 1/2 puodelio nenugriebto pieno graikiško jogurto (pasirinkite vieną)
Gaminimas:
1. Į virtuvinį kombainą sudėkite šviežią kalendrą, česnaką, žaliosios citrinos sultis, klevų sirupą, maltą kalendrą ir druską. Išmaišykite kombainu. Tada, betrindami virtuviniu kombainu, į mišinį supilkite alyvuogių aliejų. Sutrinkite viską iki vientisos masės.
2. Pagaminkite kreminės konsistencijos padažą (nebūtina): sutrinkite aukščiau aprašytą mišinį su 1 avokadu arba 1/2 puodelio paprasto nenugriebto pieno graikiško jogurto.
Išeiga: 1 puodelis
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite