Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 ½ šaukšto itališko prieskonių mišinio
1/4 puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
3 česnako skiltelės, susmulkintos
1 arbatinis šaukštelis maltos paprikos
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
1/4 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
450 g vištienos krūtinėlės mėsos, supjaustytos kąsnio dydžio gabalėliais
4 puodeliai brokolių žiedynų (~2 brokoliai)
1 vidutinio dydžio cukinija, supjaustyta pusmėnulio formos griežinėliais
2 raudonosios paprikos, supjaustytos 2-3 cm gabalėliais
svogūnas, susmulkintas
Priedai (nebūtina): smulkintos petražolės ir tarkuotas sūris PARMIGIANO REGGIANO
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Paruoškite padažą: mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, itališkus prieskonius, česnaką, maltą papriką ir druską. Atidėkite į šalį.
2. Į didelį dubenį sudėkite vištieną, brokolius, cukiniją, papriką ir svogūną. Apšlakstykite padažu ir išmaišykite (kad gerai pasidengtų padažu).
3. Padažu padengtus ingredientus paskleiskite ant kepimo skardos.
4. Kepkite orkaitėje 20–25 minutes – kol vištiena iškeps, o daržovės švelniai apskrus. Prieš patiekdami galite pagardinti šviežiomis smulkintomis petražolėmis ir tarkuotu sūriu PARMIGIANO REGGIANO.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite