Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Skystas spalvotų drabužių skalbiklis GRON BALANCE, 900 ml

9,99 € su PVM

Skysčio užtenka 20 plovimų vidutinio kietumo vandenyje su įprastu nešvarumo laipsniu (3-5 kg).

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: GB-SPA-900

Sertifikatai:

Apie prekę

Koncentruota skalbimo priemonė spalvotiems drabužiams.


Naudojimas: Grøn Balance Colored Wash yra koncentruotas skystas ploviklis, sukurtas specialiai spalvotai tekstilei, kurioje išsaugomos spalvos.

Skalbimo temperatūra: 20-90 laipsnių.

Dozavimas: atkreipkite dėmesį į turimo vandens rūšį ir drabužių kiekį, kurį įdėjote į aparatą. Ant buteliuko galinėje pusėje esančios etiketės jūsų pagalbai nurodomas vandens kietumas, skalbinių kiekis ir nešvarumas, todėl galite nesunkiai sužinoti, kaip dozuoti skalbiklį.

Visada patikrinkite skalbimo instrukcijas ant drabužio ir laikykitės dozavimo nurodymų. Mirkant ar plaunant rankomis skalbimo priemonę pirmiausia reikia sumaišyti su vandeniu, o drabužius visada sumaišyti su vandeniu.

Pakuotė: Butelis pagamintas iš perdirbto plastiko ir ištuštėjus pakuotei nuo buteliuko atsukamas dangtelis ir abi dalys metamos į plastikui skirtą konteinerį. Atskirkite butelį ir dangtelį, nes kai kurios rūšiavimo įrenginiai gali rūšiuoti įvairių rūšių plastiką

Grøn Balance buvo sukurtas jums, norintiems tausoti aplinką ir išvengti probleminės chemijos jūsų priežiūros ir buities gaminiuose. Šiai ir visiems kitiems namų apyvokos gaminiams taikoma viena ar kelios ženklinimo sistemos „Nordic Swan Label“, „Asthma Allergy Nordic“ ir „Vegan“.

DĖMESIO: Skystis netinka vilnai ir šilkui. Nemirkykite drabužių su metalinėmis dalimis, tokiomis kaip užtrauktukai, sagtys ar sagos.
Sukelia stiprų akių dirginimą. Patekus į akis: keletą minučių kruopščiai skalaukite vandeniu. Išimkite kontaktinius lęšius, jei jie yra ir juos galima lengvai išimti. Tęsti skalavimą. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Parodykite gydytojui pakuotę arba etiketę. Po kontakto su skysčiu nusiplaukite rankas. Jei turite gležną ar jautrią odą, mūvėkite gumines pirštines.

REKOMENDUOJAMOS LAIKYMO SĄLYGOS
Saugoti nuo vaikų.

Sudėtis

Sudėtis: 5-15% nejoninė aktyvioji paviršiaus medžiaga (Laureth-7), anijoninė aktyvioji paviršiaus medžiaga (natrio laureto sulfatas), < 5% muilas (natrio palmių branduolys), konservantas (fenoksietanolis), fosfonatai (natrio dietiletriamino pentametileno fosfonatas), fermentai (subtiliazė). , Mannanazė, pektatliazė, lipazė, amilazė), vanduo, propilenglikolis, natrio citratas, natrio chloridas, PVPI.
Šarmingumas pH 8,2.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Skystas spalvotų drabužių skalbiklis GRON BALANCE, 900 ml

Skystas spalvotų drabužių skalbiklis GRON BALANCE, 900 ml

Skysčio užtenka 20 plovimų vidutinio kietumo vandenyje su įprastu nešvarumo laipsniu (3-5 kg).