Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Chlorelė yra tamsiai žalių vienaląsčių sferinių mikrodumblių rūšis. Šie gėlavandeniai dumbliai sumalami bei parduodami miltelių pavidalu, gaunami iš aukščiausios kokybės kontroliuojamai augintų dumblių.
Už savo tamsiai žalią spalvą ir pavadinimą chlorelė dėkonga chlorofilui – natūraliam pigmentui.
Chlorelė išsiskiria labai dideliu skaidulų ir visaverčių augalinių baltymų kiekiu.
Pagrindinės chlorelės savybės:
Daug maistinių medžiagų: Chlorelė laikoma maistingų medžiagų turinčiu produktu, kurioje yra įvairių vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Milteliuose ypač daug chlorofilo, kuris suteikia jiems žalią spalvą.
Baltymų šaltinis: Chlorelė dar yra žinoma dėl didelio baltymų kiekio. Ji laikoma visaverčiu baltymu, tai reiškia, kad joje yra visų nepakeičiamų aminorūgščių, kurių žmogaus organizmas negali pasigaminti pats.
Vitaminai ir mineralai: Chlorelėje yra įvairių vitaminų, įskaitant vitaminą C, vitaminų B kompleksą ir beta karotiną. Jame taip pat yra mineralų, tokių kaip geležis, magnis ir cinkas.
Omega-3 riebalų rūgštys: Chlorelėje yra nedidelis kiekis omega-3 riebalų rūgščių, kurios būtinos širdies ir smegenų sveikatai palaikyti.
Virškinimo sveikata: Chlorelė gali turėti naudos virškinimo sveikatai. Joje yra skaidulų, o kai kurie tyrimai rodo, kad ji gali palaikyti naudingų žarnyno bakterijų augimą.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.Sudedamosios dalys: ekologiški chlorelės milteliai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1516 kJ / 360 kcal |
Riebalų | 6.6 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1.0 g |
Angliavandenių | 11 g |
- iš kurių cukraus | 1.2 g |
Skaidulinių medžiagų | 12.4 g |
Baltymų | 58 g |
Druskos | 1.4 g |
Vartoti galite apytiksliai 5 g. chlorelės (nedidelis arbatinis šaukštelis) kasdien. Užgerti dideliu kiekiu vandens. Ji taip pat gali būti dedama į kefyrą, jogurtus, sultis ir naudojama kaip makaronų, padažų ar naminių sausainių ingredientas.
Papildas: Daugelis žmonių naudoja chlorelės miltelius kaip maisto papildą, kad padidintų pagrindinių maistinių medžiagų suvartojimą. Ji dažnai pasirenkamasdėl didelio baltymų kiekio, vitaminų, mineralų ir antioksidantų.
Smoothies ir sultys: Chlorelės milteliai gali būti dedami į kokteilius, sultis ar kitus gėrimus, kad būtų padidintas jų maistingumas. Ji turi stiprų, žemišką skonį, todėl dažnai derinama su kitais kvapniais ingredientais, kad subalansuotų skonį.
Maisto receptai: Chlorelės miltelius galima dėti į įvairius receptus, tokius kaip energetiniai batonėliai, baltyminiai rutuliukai ar naminiai užkandžiai. Svarbu pažymėti, kad stiprus chlorelės skonis gali turėti įtakos galutinio patiekalo skoniui.
Sumažinto riebumo kakavos milteliai RAW 10-12%. Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Jauni miežių daigai ypač vertinami dėl juose esančio chlorofilo, įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų.
Ašvaganda plačiai žinoma dėl naudos sveikatai bei laikoma adaptogenu, gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso ir išlaikyti pusiausvyrą.
Spirulinos milteliai turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. . Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
3 pakuočių rinkinys po 200g. Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. . Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
3 pakuočių rinkinys po 200g. Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ekologiški auksiniai linų sėmenys – maistingos sėklos, naudojamos maisto gamyboje.
Ekologiškos miltelių pavidalo acai uogos yra labai vertingas mitybos priedas. Dėl naudojamo džiovinimo šalčiu metodo produkte išsaugomos visos maistinės medžiagos.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Džiovinti ir sumalti mėlynių milteliai, 90 g produkto pagaminti sunaudojama 1 kg uogų.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Moya Matcha Traditional arbata - aukštos kokybės matcha arbata. Pagaminta iš 1 ir 2 derliaus arbatos lapų.
Moya Matcha Daily (kasdieninė) arbata - aukštos kokybės matcha arbata. Pagaminta iš 2 ir 3 derliaus arbatos lapų.
Matcha arbatos milteliai Matcha Magic - aukštos kokybės matcha arbata.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Pienių usnis padeda apsaugoti kepenis ir palaiko virškinimą bei organizmo valymą.
Dėl didelio skaidulų kiekio psyllium sėklos tampa vis populiaresnės.
Produktas, naudojamas ketogeninėje dietoje. Mažas cukraus kiekis. Didelis maistinių skaidulų ir baltymų kiekis.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite