Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Reduced price!
Ekologiški chlorelės milteliai Bio Planet, 200 g

-20%

Ekologiški chlorelės milteliai Bio Planet, 200 g

14,39 € su PVM

17,99 € su PVM

Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: B09-05-2B

Sertifikatai:

PL-EKO-07
Non-EU Agriculture
Galiojimo data: 2026-03-01

Apie prekę

Chlorelė yra tamsiai žalių vienaląsčių sferinių mikrodumblių rūšis. Šie gėlavandeniai dumbliai sumalami bei parduodami miltelių pavidalu, gaunami iš aukščiausios kokybės kontroliuojamai augintų dumblių.

Už savo tamsiai žalią spalvą ir pavadinimą chlorelė dėkonga chlorofilui – natūraliam pigmentui. 

Chlorelė išsiskiria labai dideliu skaidulų ir visaverčių augalinių baltymų kiekiu.

Pagrindinės chlorelės savybės:

Daug maistinių medžiagų: Chlorelė laikoma maistingų medžiagų turinčiu produktu, kurioje yra įvairių vitaminų, mineralų ir antioksidantų. Milteliuose ypač daug chlorofilo, kuris suteikia jiems žalią spalvą.

Baltymų šaltinis: Chlorelė dar yra žinoma dėl didelio baltymų kiekio. Ji laikoma visaverčiu baltymu, tai reiškia, kad joje yra visų nepakeičiamų aminorūgščių, kurių žmogaus organizmas negali pasigaminti pats.

Vitaminai ir mineralai: Chlorelėje yra įvairių vitaminų, įskaitant vitaminą C, vitaminų B kompleksą ir beta karotiną. Jame taip pat yra mineralų, tokių kaip geležis, magnis ir cinkas.

Omega-3 riebalų rūgštys: Chlorelėje yra nedidelis kiekis omega-3 riebalų rūgščių, kurios būtinos širdies ir smegenų sveikatai palaikyti.

Virškinimo sveikata: Chlorelė gali turėti naudos virškinimo sveikatai. Joje yra skaidulų, o kai kurie tyrimai rodo, kad ji gali palaikyti naudingų žarnyno bakterijų augimą.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.
Kilmės šalis: Ne ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiški chlorelės milteliai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė       1516 kJ / 360 kcal          
Riebalų               6.6 g
        - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių      1.0 g
Angliavandenių 11 g
        - iš kurių cukraus 1.2 g
Skaidulinių medžiagų  12.4 g
Baltymų 58 g
Druskos 1.4 g

Naudojimas

Vartoti galite apytiksliai 5 g. chlorelės (nedidelis arbatinis šaukštelis) kasdien. Užgerti dideliu kiekiu vandens. Ji taip pat gali būti dedama į kefyrą, jogurtus, sultis ir naudojama kaip makaronų, padažų ar naminių sausainių ingredientas.

Papildas: Daugelis žmonių naudoja chlorelės miltelius kaip maisto papildą, kad padidintų pagrindinių maistinių medžiagų suvartojimą. Ji dažnai pasirenkamasdėl didelio baltymų kiekio, vitaminų, mineralų ir antioksidantų.

Smoothies ir sultys: Chlorelės milteliai gali būti dedami į kokteilius, sultis ar kitus gėrimus, kad būtų padidintas jų maistingumas. Ji turi stiprų, žemišką skonį, todėl dažnai derinama su kitais kvapniais ingredientais, kad subalansuotų skonį.

Maisto receptai: Chlorelės miltelius galima dėti į įvairius receptus, tokius kaip energetiniai batonėliai, baltyminiai rutuliukai ar naminiai užkandžiai. Svarbu pažymėti, kad stiprus chlorelės skonis gali turėti įtakos galutinio patiekalo skoniui.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiški chlorelės milteliai Bio Planet, 200 g

Ekologiški chlorelės milteliai Bio Planet, 200 g

Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.