Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Reduced price!
Ekologiški ašvagandos (šaknies) milteliai Bio Planet, 150 g

-20%

Ekologiški ašvagandos (šaknies) milteliai Bio Planet, 150 g

7,19 € su PVM

8,99 € su PVM

Ašvaganda plačiai žinoma dėl naudos sveikatai bei laikoma adaptogenu, gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso ir išlaikyti pusiausvyrą.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: B03-04-2A

Sertifikatai:

PL-EKO-07
Non-EU Agriculture
Galiojimo data: 2026-04-21

Apie prekę

Ašvagandos milteliai šimtmečius naudojami natūralioje medicinoje, o šiuo metu patiria savo atgimimą bei tampa vis populiaresni dėl stipraus antistresinio poveikio.

Štai keletas galimų privalumų, susijusių su Ašvaganda:

Streso mažinimas. Ašvaganda laikoma adaptogenu, o tai reiškia, kad ji gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso. Ajurvedoje tradiciškai ašvaganda naudojama kaip priemonė galinti padėti atsipalaiduoti, sumažinti nerimą ir pagerinti bendrą savijautą.

Nuotaikos gerinimas. Kai kurie tyrimai rodo, kad Ašvaganda gali turėti nuotaiką gerinantį poveikį ir padėti sumažinti depresijos simptomus. Teigiama, kad šis augalas gali sustiprinti tam tikrų neuromediatorių, dalyvaujančių reguliuojant nuotaiką, gamybą.

Kognityvinė funkcija. Manoma, kad Ašvaganda gali turėti teigiamą poveikį pažinimo funkcijai ir atminčiai. pasak ajurvedos, ji gali turėti neuroprotekcinių savybių, kurios gali padėti palaikyti smegenų sveikatą ir pagerinti pažinimo veiklą.

Energija ir gyvybingumas. Manoma, kad Ašvaga ndagali padėti padidinti energijos lygį ir skatinti gyvybingumą. Tai gali padėti kovoti su nuovargiu, padidinti fizinę ištvermę ir pagerinti bendrą ištvermę.

Priešuždegiminis poveikis. Pasak Ajurvedos, Ašvaganda sudėtyje galimai yra junginių, kurie gali turėti priešuždegiminių savybių. Tai gali padėti sumažinti uždegimus organizme, galimai susijusius su įvairiomis lėtinėmis ligomis.

Imuninės sistemos palaikymas. Kai kurie tyrimai rodo, kad Ašvaganda gali palaikyti imuninę sistemą, galimai stiprindama imuninių ląstelių aktyvumą ir bendrą imuninę funkciją.

Seksualinė sveikata: yra žinoma, kad nuo seno Ašvaganda buvo naudojama kaip afrodiziakas. Todėl manoma, kad ašvagandos vartojimas gali turėti teigiamos įtakos seksualinės sveikatos pagerinimui.

Miego kokybė. Tradicinėje Ajurvedoje Ašvagandos augalas naudojas kaip raminamoji priemonė, padedanti atsipalaiduoti ir pagerinti miego kokybę.

Senėjimą stabdančios savybės. Ašvaganda sudėtyje yra antioksidantų, kurie gali padėti kovoti su oksidaciniu stresu ir užkirsti kelią laisvųjų radikalų daromai žalai. Tai gali prisidėti prie galimo senėjimą stabdančio poveikio.

Svarbu! Šis aprašymas yra informacinio pobūdžio. Prieš pradedant vartoti Ašvagandą, rekomenduojama pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu, kad nustatytumėte tinkamą dozę ir įsitikintumėte, kad šį augalą jums varoti saugu, ypač jei turite kokių nors pagrindinių sveikatos sutrikimų arba vartojate kitus vaistus.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.
Kilmės šalis: Ne ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiški ašvagandos (Withania somnifera) milteliai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė     1234 kJ/ 296 kcal     
Riebalų  0.6 g
      - iš kurių sočiųjų        0.2 g
Angliavandenių  45 g
      - iš kurių cukrų  14 g
Skaidulų  42 g
Baltymų  6.8 g
Druskų 0.4 g

Naudojimas

Rekomenduojamas suvartojimas: ašvagandos šaknies milteliai turėtų būti vartojami kaip maisto papildas po 2 g (apie 1 arbatinį šaukštelį) per dieną.

SVARBU! Produkto negalima vartoti kartu su raminamaisiais, migdomaisiais, antiepilepsiniais vaistais, negalima vartoti vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiški ašvagandos (šaknies) milteliai Bio Planet, 150 g

Ekologiški ašvagandos (šaknies) milteliai Bio Planet, 150 g

Ašvaganda plačiai žinoma dėl naudos sveikatai bei laikoma adaptogenu, gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso ir išlaikyti pusiausvyrą.