Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiški grikių dribsniai BIO PLANET, 600 g

6,25 € su PVM

Ekologiški grikių dribsniai puikiai tinka košėms, desertams, sausiems pusryčiams, grikių duonai praturtinti. Turi mažai riebalų, be cukrų.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BP-GRDR-600

Sertifikatai:

PL-EKO-07
EU Agriculture

Apie prekę

Ekologiški grikių dribsniai – tai grūdų rūšis, gaminama iš grikių kruopų, kurios buvo virtos garuose, susuktos bei suspaustos. Grikiai natūraliai yra be glitimo ir dažnai naudojami kaip kviečių alternatyva tiems, kurie jautrūs glitimui.

Grikių dribsniai dažniausiai naudojami kaip maistingi pusryčių dribsniai bei gali būti valgomi panašiai kaip avižiniai dribsniai. Juos galima paruošti kaip karštus dribsnius, verdant vandenyje ar piene, arba vartoti šaltus su pienu ar jogurtu, užpilant vaisiais, riešutais arba saldikliais, pavyzdžiui, medumi ar klevų sirupu.

Grikių dribsniai turi riešutų skonio ir sočios tekstūros, todėl jie yra populiarus ir sveikas pasirinkimas pusryčiams. Jie taip pat yra geras skaidulų, baltymų ir įvairių būtinų maistinių medžiagų, įskaitant vitaminus ir mineralus, šaltinis.

Ekologiškos grikiai auginami ir apdorojami naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad grikiai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jos paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių. 

Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.
Kilmės šalis: ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiški grikių dribsniai. 

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1509 kJ/357 kcal
Riebalų 2.9 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.6 g
Angliavandenių 68.0 g
 - iš kurių cukrų 0.1 g
Skaidulinių medžiagų 7.5 g
Baltymų 11.0 g
Druskos 0 g

Naudojimas

Dribsnius virkite santykiu 1:2 (1 puodelis dribsnių ir 2 puodeliai vandens arba pieno) ant lėtos ugnies 5 minutes maišydami.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiški grikių dribsniai BIO PLANET, 600 g

Ekologiški grikių dribsniai BIO PLANET, 600 g

Ekologiški grikių dribsniai puikiai tinka košėms, desertams, sausiems pusryčiams, grikių duonai praturtinti. Turi mažai riebalų, be cukrų.