Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Nerūdijančio plieno bronzinis skustuvas su peiliukais (20 vnt.) BAMBOOZY, 1 vnt

24,95 € su PVM

Nerūdijančio plieno, bronzinės spalvos, daugkartinis skustuvas su peiliukais.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BOOZ-001

Apie prekę

Nerūdijantis plienas yra žinomas dėl savo tvirtumo ir atsparumo rūdims bei korozijai. Dėl to nerūdijančio plieno skustuvai yra patvarūs ir ilgaamžiai, nes gali atlaikyti drėgmės poveikį vonios kambaryje.

Šis nerūdijančio plieno skustuvas atrodo elegantiškai, todėl daugeliui žmonių atrodo patrauklūs. Jis gali būti stilingas jūsų kasdienės higienos rutinos priedas.

Nerūdijančio plieno skustuvas yra draugiškesnis aplinkai, nes skirtingai nei vienkartiniai peiliukai, yra daugkartinio naudojimo bei nesukuria tiek atliekų. Nerūdijančio plieno peiliukai gali būti perdirbami, o tai sumažina neigiamą poveikį aplinkai, palyginti su vienkartiniais plastikiniais skustuvais.

Nerūdijančio plieno skustuvai yra brangesni, palyginti su vienkartiniais skustuvais, tačiau jie yra daug patvaresni, todėl ilgainiui jie yra geresnė bei ekonomiškesnė investicija į jūsų kasdienę rutiną, nes jums nereikės jų keisti taip dažnai.

Nerūdijančio plieno skustuvai žinomi dėl savo svorio ir pusiausvyros, todėl skutimosi metu jis yra patogus bei lengvai kontroliuojamas. Naudodami šį skustuvą mažiau dirginsite odą, neturėsite įaugusių plaukelių, kurie yra įprasti naudojant kasetinius ar elektrinius skustuvus. Pagrindinis pranašumas yra tai, kad naudojant šį skustuvą prie odos visada yra tik vienas peiliukas. Kuo rečiau ašmenimis susiliesite su oda, tuo jūsų skutimosi rutina bus malonesnė.

✔ Aukščiausios kokybės cinkas ir metalas iš Švedijos

✔ Geresni skutimosi rezultatai, lygesnė oda, mažiau dirginimo ir įaugusių plaukelių

✔ Sutaupykite iki 200 eurų per metus

✔ Jokių plastiko atliekų, ašmenys yra 100% nerūdijančio plieno

✔ Yra 20 aštrių platinos peiliukų su antikorozine danga

✔ Atsakingai prižiūrint, skustuvas tarnaus visą gyvenimą

✔ Puikiai dera bet kuriame šiuolaikiniame vonios kambaryje

Gamintojas: Bamboozy
Kilmės šalis: ES. Olandija

Naudojimas

Tinkama priežiūra yra būtina norint išlaikyti gerą nerūdijančio plieno skustuvo būklę. Po kiekvieno naudojimo rekomenduojama kruopščiai išskalauti skustuvą, kad pašalintumėte skutimosi kremo likučius, plaukus ir muilo nuosėdas. Skustuvo džiovinimas ir laikymas sausoje vietoje gali padėti išvengti nepageidaujamos korozijos.

Rinkdamiesi nerūdijančio plieno skustuvą, atsižvelkite į savo skutimosi pageidavimus, biudžetą bei priežiūros galimybes. Tinkamai prižiūrint, nerūdijančio plieno skustuvas gali užtikrinti patogų ir efektyvų skutimąsi.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio plieno bronzinis skustuvas su peiliukais (20 vnt.) BAMBOOZY, 1 vnt

Nerūdijančio plieno bronzinis skustuvas su peiliukais (20 vnt.) BAMBOOZY, 1 vnt

Nerūdijančio plieno, bronzinės spalvos, daugkartinis skustuvas su peiliukais.