Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Natūralus kietasis kondicionierius su Ylang Ylang eteriniu aliejumi BAMBOOZY, 60 g

11,99 € su PVM

Natūralus kietasis kondicionierius su Ylang Ylang (kvapiosios kanangos) eteriniu aliejumi. Be plastiko.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BOOZ-011

Apie prekę

Ylang Ylang (kvapioji kananga) taip pat žinoma kaip „gėlių gėlė“. Ylang Ylang turi saldų gėlių kvapą, panašų į jazminą ir hiacinto.

Trinkiant galvą šampūnu jūsų plaukų žvyneliai atsidaro, dėl to svarbu naudoti kondicionierių, nes jis žvynelius vėl uždaro, taip neleisdamas plaukams išsausėti. Šiame kondicionieriaus gabalėlyje yra taukmedžio sviesto bei kokosų aliejaus, kuriuose gausu vitaminų A ir E. Aliejai drėkina plaukus bei atgaivina galvos odą. Kondicionieriaus sudėtyje esantis augalinis keratinas kondicionuoja ir pamaitina plaukus, atkuria, kur reikia bei suteikia plaukams sveiką žvilgesį.

Kodėl rinktis kietąjį kondicionierių?

Aplinkos tvarumas: kietieji plaukų kondicionieriai paprastai supakuoti į minimaliai arba iš vis plastiko neturinčias pakuotes, todėl jie yra ekologiškesnis pasirinkimas, palyginti su tradiciniais skystais kondicionieriais, kurie dažnai būna plastikiniuose buteliuose. Mažindami plastiko atliekų kiekį galite prisidėti prie tvaresnės aplinkos.

Sumažintas vandens kiekis: kietieji kondicionieriai paprastai yra bevandeniai arba juose yra minimalus vandens kiekis, palyginti su skystais kondicionieriais. Tai reiškia, kad jie yra labiau koncentruoti, todėl galite gauti daugiau naudos iš mažesnio produkto kiekio ir prisidėti prie bendros anglies taršos mažinimo, kuris yra susijęs su gamyba ir transportavimu.

Tinka kelionėms: kietieji kondicionieriai yra kompaktiški ir lengvi, todėl puikiai tinka kelionėms. Jums nereikės jaudintis dėl išsiliejimo ar TSA skysčių apribojimų, kai rankinėje turite tvirtą kondicionieriaus gabalėlį.

Ilgaamžiškumas: dėl savo koncentruoto pobūdžio kietieji kondicionieriai paprastai tarnauja ilgiau nei skysti kondicionieriai, o tai reiškia, kad juos teks keisti rečiau.

Gamintojas: Bamboozy
Kilmės šalis: ES. Olandija

Sudėtis

Sudėtis: Butyrospermum Parkii sviestas, behentrimonio metosulfatas, cetilo alkoholis, butileno glikolis, kokosų nuciferos aliejus, pantenolis, kvapiosios kanangos (Ylang Ylang) eterinis aliejus, hidrolizuoti kukurūzų baltymai, hidrolizuoti kviečių baltymai, hidrolizuoti sojos baltymai, CI 77891, CI 77861, CI 77491. Alergenai: linalolis, benzilas benzoatas, benzilo salicilatas, farnezolis, geraniolis.

Naudojimas

Įtrinkite kietąjį kondicionierių į galvos skalpą, perbraukite juo per šlapius ir išplautus plaukus, tolygiai paskirstykite ir išskalaukite šiltu vandeniu. Šis produktas yra kietos formos ir neputos. Jūsų plaukai bus glotnūs, žvilgantys, švelnūs ir maloniai kvepės. 

Kietasis kondicionierius yra paprasta, be rūpesčių ir be plastiko alternatyva buteliuose išpilstytam kondicionieriui. Vienas 60 gramų kondicionieriaus gabalėlis atitinka 2–3 plastiko buteliams.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Natūralus kietasis kondicionierius su Ylang Ylang eteriniu aliejumi BAMBOOZY, 60 g

Natūralus kietasis kondicionierius su Ylang Ylang eteriniu aliejumi BAMBOOZY, 60 g

Natūralus kietasis kondicionierius su Ylang Ylang (kvapiosios kanangos) eteriniu aliejumi. Be plastiko.