Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Aromatinis kietasis šampūnas su Frangipani (jostrų) eteriniu aliejumi BAMBOOZY, 65 g

11,99 € su PVM

Kietasis šampūnas plaukams su jostromis (Frangipani). Be plastiko.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BOOZ-010

Apie prekę

Frangipani (jostros), geriau žinomas kaip Šventyklos medis, yra populiarus dėl savo gražių šilkinių gėlių ir malonaus kvapo. 

Kietasis šampūnas su jostromis valo ir maitina plaukus bei galvos odą, mažina niežulį ir palaiko plaukus bei galvos odą gaivius.

✔ Ploniems plaukams
✔ Veganiška
✔ Rankų darbo, pagaminta Olandijoje
✔ 100% be sulfatų, be parabenų ir be silikonų
✔ 1 Cosmeau šampūno batonėlis 65g = ~90-100 plovimų
✔ Be plastiko

Kietasis šampūnas yra alternatyva įprastam šampūnui buteliuose. Tai yra šampūnas, bet muilo pavidale, kurio poveikis toks pat kaip ir įprasto šampūno, kurį perkame buteliukuose. Naudodami kietąjį šampūną sumažiname plastiko atliekų kiekį.

Sumažintas vandens kiekis: kietieji šampūnai paprastai yra bevandeniai arba juose yra minimalus vandens kiekis, palyginti su skystais šampūnais. Mažiau vandens = stipresnės sudedamosios dalys. Kietajame šampūne didesnė kitų ingredientų koncentracija. Kietieji kosmetikos produktai gali veikti pačia stipriausia forma, neskiedžiami. Ilgainiui tai reiškia, kad jūsų plaukai gaus galingą pagrindinių ingredientų dozę.

Mažiau plastiko: Be skysčio esantiems produktams nereikia plastikinių butelių, kuriuos dažnai pamirštame perdirbti ir taip prisidedame prie taršos.

Ilgesnis tarnavimo laikas: Kaip ir naudojant skystus šampūnus, kietųjų šampūnų naudojimo kartų skaičius labai priklauso nuo to, kaip dažnai plaunate plaukus, kiek produkto tepate per kiekvieną plovimą ir kaip laikote produkto gabalėlį  tarp naudojimų. Profesionalo patarimas: nepalikite jo ten, kur gali kauptis vanduo (pavyzdžiui, muilinėje be nutekėjimo). Prieš sekantį naudojimą leiskite jam nuvarvėti ir išdžiūti. Taip užsitikrinsite, kad neiššvaistote produkto.

Erdvės taupymas: Gali būti, kad jūsų duše ir spintelėse jau yra gausybė natūralių plaukų priežiūros priemonių. Kietasis šampūnas reiškia vienu buteliuku mažiau.

Tinka kelionėms:
 kietieji šampūnai yra kompaktiški ir lengvi, todėl puikiai tinka kelionėms. Jums nereikės jaudintis dėl išsiliejimo ar TSA skysčių apribojimų, kai rankinėje turite tvirtą šampūno gabalėlį.

Jei nerimaujate, kad kietasis šampūnas apsunkins jūsų plaukus, ieškokite asortimente tokio šampūno, kurio sudėtyje yra lengvų ingredientų - tokių kaip argano ir vynuogių kauliukų aliejus.

Gamintojas: Bamboozy
Kilmės šalis: ES. Olandija

Sudėtis

Sudėtis: Natrio kokoilo izetionatas, natrio laurilo sulfoacetatas, kokosų nuciferų aliejus, behentrimonio metosulfatas, cetilo alkoholis, butileno glikolis, kokamidopropilo betainas, pantenolis, kvepalai, hidrolizuoti kviečių baltymai, hidrolizuoti kukurūzų hidrolizuoti baltymai, natrio ricino baltymai. Alergenai: Geraniolis, Eugenolis, Citronellolis, Citralis.

Naudojimas

Kaip naudoti kietąjį šampūną?

Suradę savo garbanų tipui ir tekstūrai tinkamą kietąjį šampūną, galėsite lengvai jį įtraukti į savo švaros rutiną. Jei kada nors naudojote muilo gabalėlį savo kūnui, tuomet jau žinote, ką daryti.

Sudrėkinkite plaukus vandeniu. Vanduo padės sukurti taip reikalingas putas. Taigi įsitikinkite, kad jūsų plaukai yra visiškai panardinti į vandenį.

Sušlapinkite kietąjį šampūną. Nereikia mirkyti gabalėlio vandenyje; užteks lengvo praėjimo duše.

Išputokite. Galite sukurti putas, įtrindami kietąjį šampūną delne arba įtrindami tiesiai į plaukus. Jei pasirinksite pastarąjį, gali būti naudinga įtrinti šampūną dalimis. Tokiu būdu šampūnas kruopščiai padengia plaukus nuo šaknų iki galiukų bei nuo priekio iki galo.

Palikite ir palaikykite. Lygiai taip pat, kaip plaukams naudotumėte gerą skystą šampūną, darykite tą patį su kietuoju šampūnu. Įmasažuokite šampūną į galvos odą, kad pašalintumėte visas produktų sankaupas prie šaknų, tada įtrinkite į sruogas suglausdami plaukų dalis tarp delnų ir trindami iš viršaus į apačią.

Ir galiausiai, kruopščiai išskalaukite visą šampūną iš plaukų. 

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Aromatinis kietasis šampūnas su Frangipani (jostrų) eteriniu aliejumi BAMBOOZY, 65 g

Aromatinis kietasis šampūnas su Frangipani (jostrų) eteriniu aliejumi BAMBOOZY, 65 g

Kietasis šampūnas plaukams su jostromis (Frangipani). Be plastiko.