Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiški žaliųjų žirnių makaronai BARTOLINI, 250 g

4,25 € su PVM

100% žaliųjų žirnių makaronai.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: C05-36-3

Sertifikatai:

PL-EKO-07
EU Agriculture

Apie prekę

Žaliųjų žirnių makaronai turi daug organizmui vertingų mikro ir makroelementų. 100 gramų produkto yra net 22 gramai baltymų, o cukrų - mažiau nei 6 gramai. Taip pat jie patiekiami populiarios ir mėgstamos vytelės formos bei turi gražią žalią spalvą.

Žaliųjų žirnelių makaronai tampa vis populiaresni, be kita ko, dėl neįprastos spalvos ir didelio baltymų kiekio. Šie makaronai puikiai atrodo lėkštėje ir dera su pomidorais, šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, padažais ir mėsa. Net ir paprastas patiekalas atrodys labai išskirtinai, kai jį paruošite naudodami šį neįprastą produktą.

Žirnių makaronai turi didelį augalinių baltymų kiekį. Baltymai ypač svarbus kasdienės mitybos komponentas, kuris prisideda prie raumenų masės augimo ir padeda palaikyti raumenų masę bei sveikus kaulus.  

Žaliuosiuose žirniuose gausu skaidulų, tiamino, geležies bei folio rūgšties. Tiaminas padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją, širdies veiklą ir nervų sistemos veiklą. Geležis prisideda prie stiprios imuninės sistemos palaikymo. Rekomenduojame įsigyti šiuos makaronus visiems žmonėms, kurie mėgsta sveikai maitintis ir rūpinasi pakankamu skaidulų bei augalinių baltymų kiekiu. 

Gamintojas: TABIT Sp. z o. o.
Kilmės šalis: ES

Sudėtis

Sudedamųjų dalių kiekis 100 g produkto po virimo:

Geležis: 3,2 mg (23%*)
Folio rūgštis: 55 mg (28%*)
Fosforas: 154 mg (22%*)
Tiaminas (B1): 0,20 mg (18%)
Skaidulos: 4,6 g


Produktas pakuojamas gamykloje, kurioje kartu pakuojami glitimo ir kiaušinių turintys produktai. Dėl šios priežasties produkte gali būti glitimo ir kiaušinių.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė 1459 kJ / 345 kcal
Riebalų       1,8 g
        - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių            0,5 g
Angliavandenių 55 g
        - iš kurių cukraus                    6,6 g
Skaidulinių medžiagų 9,0 g
Baltymų 22 g
Druskos < 0.01 g

Naudojimas

Gaminimas: 100 g. makaronų dėkite į 1 l. pasūdyto vandens. Prieš patiekiant virkite makaronus 6 minutes. Jei norite al dente, virkite 4 minutes. 

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiški žaliųjų žirnių makaronai BARTOLINI, 250 g

Ekologiški žaliųjų žirnių makaronai BARTOLINI, 250 g

100% žaliųjų žirnių makaronai.