Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Šampūnas su kynva ir artišoku GREEN PEOPLE, 200 ml

17,99 € su PVM

Šampūnas, praturtintas kynva (bolivine balanda) ir artišokais, suteikia plaukams žvilgesio, švaros pojūtį ir daugiau apimties.

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: C059

Sertifikatai:

Apie prekę

Norite džiaugtis itin žvilgančiais, sveikais ir apimties turinčiais plaukais? Tuomet naudokite šampūną, praturtintą kynvos ir artišoko galia. Sudėtyje esantys antioksidantai padeda plaukus apsaugoti nuo pavojingų UV spindulių. 

  
• Bolivinėje balandoje (kynvoje) esatys baltymai maitina - plaukai tampa minkšti ir blizgantys.
• Artišokų lapų ekstraktas padeda glotninti plaukus.
• 8 pagrindinės amino rūgštys padeda didinti plaukų apimtį ir daro juos lengviau šukuojamus.
• Antioksidantai padeda plaukus apsaugoti nuo pavojingų UV spindulių.
• Tinka kasdieniam naudojimui, visiems plaukų tipams.

GREEN PEOPLE kompanijos misija - propaguoti sveiką gyvenimo būdą ir gaminti aukštos kokybės tik ekologiškus ir natūralius sveikus produktus. Įmonė remia labdaros idėjas, susijusias su sveikata ir aplinkosauga.

GREEN PEOPLE kompanija siekia gaminti produktus, kurie yra absoliučiai natūralūs, ekologiškai patvirtinti ir labai efektyvūs. Įmonė ir toliau siekia tobulumo, kūrybingumo ir naujovių be jokių kompromisų bet kurių GREEN PEOPLE produktų kokybei.

Gamintojas: Green People
Kilmės šalis: Ne ES

Sudėtis

Sudėtis: vanduo (šaltinio vanduo), natrio kokosulfatas (iš kokoso), kokamidopropilo betainas (iš kokoso), decilo glikozidas (iš kukurūzų), alavijo barbadensis (alavijo) lapų sulčių milteliai*, hidrolizuota quinoa (ananas sativus). Ananasų) vaisių ekstraktas, Yucca Schidigera (Yucca) stiebų ekstraktas, Cynara Scolymus (artišokų) lapų ekstraktas, Althaea Officinalis (zefyro) šaknų ekstraktas*, Chamomilla Recutita (ramunėlių) gėlių ekstraktas*, skonis [Zingiber*Zickinale, Officinale citrinų (citrinų) žievelių aliejus*, Cymbopogon Citratus (citrinžolių) lapų aliejus*^, Citrus Aurantium Dulcis (saldžiųjų apelsinų) žievelių aliejus*, Eugenia Caryophyllus (gvazdikėlių) pumpurų aliejus*^], Glicerinas (augalinis aliejus (), Iš kukurūzų krakmolo ), gliukonolaktonas (natūralus rūgštingumo reguliatorius), benzilo alkoholis, salicilo rūgštis, sorbo rūgštis, citrinų rūgštis, citralas*, eugenolis*, limonenas*. *81,3% ekologiškų ingredientų, ^Sąžininga prekyba.

Naudojimas

Nedidelį kiekį šampūno įmasažuokite į drėgnus plaukus ir galvos odą, gerai išskalaukite vandeniu. Idealiai tinka kasdieniam naudojimui.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Šampūnas su kynva ir artišoku GREEN PEOPLE, 200 ml

Šampūnas su kynva ir artišoku GREEN PEOPLE, 200 ml

Šampūnas, praturtintas kynva (bolivine balanda) ir artišokais, suteikia plaukams žvilgesio, švaros pojūtį ir daugiau apimties.