Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Reduced price!
Skystas dėmių valiklis ECOLEAF, 500 ml

-20%

Skystas dėmių valiklis ECOLEAF, 500 ml

4,36 € su PVM

5,45 € su PVM

Aplinkai draugiškas, bet veiksmingas skystas dėmių valiklis

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: HJ216

Sertifikatai:

Apie prekę

Šis švelnus, aplinkai draugiškas dėmių valiklis yra pagamintas iš augalų ekstraktų ir pagamintas iš biologiškai skaidžių ingredientų. Jis netoksiškas ir saugus naudoti visur namuose. Jis sukurtas taip, kad būtų atsparus dėmėms, bet švelnus aplinkai ir jautriai odai.

Ecoleaf didžiuojasi galėdamas pasiūlyti unikalų aplinkai nekenksmingų valymo priemonių asortimentą, kuris yra netoksiškas ir saugus naudoti namuose. Ecoleaf asortimentas yra pagamintas iš augalų ekstraktų ir yra pagrįstas biologiškai skaidomomis ir nepavojingomis sudedamosiomis dalimis, o ne cheminėmis medžiagomis, kurios yra daugelyje buitinių prekių ženklų.

Produkto informacija ir nuotraukos yra bendro pobūdžio patarimo ir iliustravimo tikslais. Kartkartėmis pakuotė, receptai ir ingredientai gali skirtis ir keistis, o informacija šioje svetainėje gali būti ne tokia naujausia, kaip mes norėtume. Ar pastebėjote, kad ši informacija yra pasenusi arba netiksli? Jei taip, praneškite mums el.paštu:
prekyba@ekopirk.lt

Gamintojas: Suma Wholefoods
Kilmės šalis: Jungtinė Karalystė.

Sudėtis

Vanduo, alkoholio etoksilatas, natrio laureto sulfatas, kokamidopropilo betainas, alkilpoligliukozidas, Peg 8 glicerilo izostearatas, proteazė, amilazė, pektinazė, citrinų rūgštis, benzizotiazolinonas, kvepalai. Sudėtyje yra: < 5% nejoninių paviršinio aktyvumo medžiagų, anijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų ir amfoterinių paviršinio aktyvumo medžiagų; Taip pat yra: Kvepalai, Benzizotiazolinonas, Fermentai

Naudojimas

Pasukite purškimo antgalį į įjungimo padėtį. Purškite vietą kurią reikia išvalyti. palikite kelioms akimirkoms ir nuvalykite sausu arba drėgnu skudurėliu. Pasukite purškimo antgalį į išjungtą padėtį. Esant dideliems nešvarumams, pakartokite veiksmus dar kartą. 

Šis produktas yra veganiškas.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Skystas dėmių valiklis ECOLEAF, 500 ml

Skystas dėmių valiklis ECOLEAF, 500 ml

Aplinkai draugiškas, bet veiksmingas skystas dėmių valiklis