Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Avižų dribsniai su cinamonu

    Tai gardūs per naktį mirkyti avižų dribsniai su šildančiu cinamonu, šiek tiek melasos ir karamelės. Tobuli šaltojo sezono pusryčiai!

    Jums reikės:

    1 puodelio ekologiškų stambių avižų dribsnių EKO PLANET
    2 šaukštų ekologiško kokosų žiedų cukraus
    1 šaukštelio ekologiško Ceilono cinamono EKO PLANET
    1 arbatinio šaukštelio chia sėklų
    1 valgomojo šaukšto maltų ekologiškų linų sėmenų
    žiupsnelio druskos
    1 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
    2 šaukštų kokosų jogurto kito augalinio jogurto (pvz., migdolų)
    1 puodelio avižų pieno ar kito augalinio pieno

    Gaminimas:

    1. Indelyje arba dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus: avižas, kokosų žiedų cukrų, chia sėklas, linų sėmenis, cinamoną ir žiupsnelį druskos.

    2. Į dubenį su dribsniais įpilkite augalinio pieno, jogurto ir vanilės ekstrakto. Maišykite šaukštu, kol susimaišys.

    3. Perdėkite į stiklinį indą, uždenkite ir palikite sustingti per naktį arba mažiausiai 4 valandoms.

    4. Papuošimui padarykite glazūrą iš jogurto, citrinos sulčių ir klevų sirupo (viską sumaišykite), ir užtepkite suktinuko pavidalu ant viršaus. Jei norisi daugiau saldumo, galite užpilti cinamono ir cukraus mišinio. 

    Išeiga: 2 porcijos. 

    --

    Receptas: naturallieplantbased.com

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login