Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Šis greitas ir paprastas garnyras, kuris tiktų sočiai vakarienei.
Ingredientai:
1 valgomasis šaukštas lydyto ghi sviesto AMRITA
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1/4 puodelio smulkiai pjaustytų svogūnų
4 skiltelės susmulkintos česnako
1 puodelis nuplautų jazminų ryžių
1,5 puodelio vištienos sultinio
1 džiovinto lauro lapo
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
1,5 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės AMRITA
Gamyba:
Ryžius nuplaukite ir nusausinkite.
Į vidutinį puodą ant vidutinės ugnies įpilkite alyvuogių aliejų ir sviestą.
Kai sviestas ištirps, suberkite svogūną ir česnaką, pakepinkite, kol suminkštės.
Sudėkite ryžius ir ciberžolę. Maišykite, kol susimaišys. Supilkite vištienos sultinį ir lauro lapą, uždenkite keptuvę. Padidinkite ugnį ir užvirkite.
Sumažinkite ugnį, leiskite virti 15-20 minučių arba kol skystis susigers. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 5 minutes. Išimkite lauro lapą, susmulkinkite viską šakute ir patiekite.
Skanaus!
--
Receptas:
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
The word Basmati translated from the Hindi language, means fragrant. Rice has a pleasant, light, nutty aroma and boils quickly. It is an excellent source of carbohydrates.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
Marigold’s deliciously Less Salt Bouillons are perfect as a natural seasoning for stews, sauces, casseroles and hot drinks.
Black pepper is the most popular and well-known spice in the world, also called the "king of spices".
The word Basmati translated from the Hindi language, means fragrant. Rice has a pleasant, light, nutty aroma and boils quickly. It is an excellent source of carbohydrates.
Turmeric is a key ingredient in many traditional dishes, especially in Indian cuisine, and is also used to flavor teas, lattes, and other beverages. A mildly pungent and bitter spice that gives dishes a yellowish tint.
Turmeric is a key ingredient in many traditional dishes, especially in Indian cuisine, and is also used to flavor teas, lattes, and other beverages. A mildly pungent and bitter spice that gives dishes a yellowish tint.