Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Ryžiai su malta ciberžole

    Šis greitas ir paprastas garnyras, kuris tiktų sočiai vakarienei.

    Ingredientai:

    1 valgomasis šaukštas lydyto ghi sviesto AMRITA

    1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

    1/4 puodelio smulkiai pjaustytų svogūnų

    4 skiltelės susmulkintos česnako

    1 puodelis nuplautų jazminų ryžių

    1,5 puodelio vištienos sultinio

    1 džiovinto lauro lapo

    druskos pagal skonį

    pipirų pagal skonį

    1,5 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės AMRITA

    Gamyba:

    Ryžius nuplaukite ir nusausinkite.

    Į vidutinį puodą ant vidutinės ugnies įpilkite alyvuogių aliejų ir sviestą.

    Kai sviestas ištirps, suberkite svogūną ir česnaką, pakepinkite, kol suminkštės.

    Sudėkite ryžius ir ciberžolę. Maišykite, kol susimaišys. Supilkite vištienos sultinį ir lauro lapą, uždenkite keptuvę. Padidinkite ugnį ir užvirkite.

    Sumažinkite ugnį, leiskite virti 15-20 minučių arba kol skystis susigers. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pastovėti 5 minutes. Išimkite lauro lapą, susmulkinkite viską šakute ir patiekite.

    Skanaus!

    --

    Receptas:

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login