Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Kreminė, soti, veganiška sriuba su pievagrybiais ir rudaisiais Basmati ryžiais. Sušildantis pasirinkimas vakarienei.
Indredientai:
2 valg. šaukštų ekologiško šalto spaudimo kokosų aliejaus AMRITA
2 vidutinio dydžio morkų, smulkiai pjaustytų
3 saliero stiebų, susmulkintų
1 didelio rausvo svogūno, smulkiai pjaustyto
2 skiltelės česnako, susmulkintos
250 g pievagrybių, supjaustytų griežinėliais
2 šaukštų miltų (naudokite jūsų mėgiamus pagal pasirinkimą), puikiai tiks ekologiški kokosų miltai AMRITA
1/2 puodelio ekologiškų rudųjų Basmati ryžių AMRITA
4 ½–5 puodelių daržovių sultinio
1 arbatinio šaukštelio džiovintų raudonėlių
1 valg. šaukšto šviežių čiobrelių
druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį
1 puodelio ekologiško kokosų pieno AMRITA
Partiekimui - paskrudintos duonelės.
Gamyba:
1. Į didelį puodą įpilkite kokosų aliejaus ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies.
2. Sudėkite morkas, salierus, svogūnus, česnakus ir grybus ir patroškinkite apie 8 minutes.
3. Įberkite miltus ir gerai išmaišykite. Įpilkite ryžius, daržovių sultinį, džiovintus raudonėlius ir šviežius čiobrelius. Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Viską užvirinkite, tada sumažinkite iki mažos ugnies.
4. Troškinkite apie 50–60 minučių, maišydami maždaug kas 10 minučių, kol laukiniai ryžiai išvirs. Įpilkite kokosų pieno ir pavirkite dar 2–3 minutes, kad įkaistų.
5. Nukelkite nuo viryklės ir patiekite kartu su duona. Skanaus!
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
Organic coconut oil has a delicate taste with a mild and fresh coconut scent.
Organic coconut flour is made from fresh coconuts. This flour is high in protein and fiber.
Marigold’s deliciously Less Salt Bouillons are perfect as a natural seasoning for stews, sauces, casseroles and hot drinks.