Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Vegan vafliai (be glitimo)

    Mažai angliavandenių turintys vafliai, išlaikę purumą ir šiek tiek apskrudę - tobulas savaitgalio brunch'o patiekalas! 

    Jums reikės:

    1 puodelio ekologiško kokosų pieno AMRITA

    2 arbatinių šaukštelių obuolių sidro acto

    2 algomųjų šaukštų maltų linų sėmenų  (linų sėmenų miltai)

    1/2 puodelio universalių baltų miltų be glitimo Doves Farm

    1/4 puodelio ekologiškų kokosų miltų AMRITA

    1 valgomojo šaukšto kepimo miltelių

    1/4 arbatinio šaukštelio druskos

    1 valgomojo šaukšto ekologiško šalto spaudimo kokosų aliejaus AMRITA

    1 valgomojo šaukšto klevų sirupo

    1/2 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto

    Papuošimui galite naudoti šviežias braškes, džiovintus vaisius, paktą grietinėlę ar kitą mėgiamą užtepą. Rekomenduojame išbandyti kokosų kremą AMRITA - tobulai tinka gardinti blynus!

    Gaminimas:

    1. Dideliame dubenyje sumaišykite nesaldintą kokosų pieną ir obuolių sidro actą. Palikite vieną minutę, kad sukurtumėte veganiškas pasukas. Supilkite linų miltus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių, kad sutrištėtų. 

    2. Dideliame dubenyje sumaišykite baltus miltus, kokoso miltus, kepimo miltelius ir druską. Atidėkite.

    3. Kokosų pieno ir linų miltų mišinį supilkite į miltų mišinį ir gerai išmaišykite. Taip pat supilkite kokosų aliejų, klevų sirupą ir vanilės ekstraktą. Gerai išmaišykite iki vientisos masės. 

    4. Paruoškite vaflių keptuvę - ištepkite kokosų aliejumi, įkaitinkite. 

    5. Naudokite maždaug 1/4 mišinio vienam blynui iškepti.

    6. Pagardinkite turimais priedais ir mėgaukitės gardžiais pusryčiais!

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login