Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Mažai angliavandenių turintys vafliai, išlaikę purumą ir šiek tiek apskrudę - tobulas savaitgalio brunch'o patiekalas!
Jums reikės:
1 puodelio ekologiško kokosų pieno AMRITA
2 arbatinių šaukštelių obuolių sidro acto
2 algomųjų šaukštų maltų linų sėmenų (linų sėmenų miltai)
1/2 puodelio universalių baltų miltų be glitimo Doves Farm
1/4 puodelio ekologiškų kokosų miltų AMRITA
1 valgomojo šaukšto kepimo miltelių
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
1 valgomojo šaukšto ekologiško šalto spaudimo kokosų aliejaus AMRITA
1 valgomojo šaukšto klevų sirupo
1/2 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
Papuošimui galite naudoti šviežias braškes, džiovintus vaisius, paktą grietinėlę ar kitą mėgiamą užtepą. Rekomenduojame išbandyti kokosų kremą AMRITA - tobulai tinka gardinti blynus!
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje sumaišykite nesaldintą kokosų pieną ir obuolių sidro actą. Palikite vieną minutę, kad sukurtumėte veganiškas pasukas. Supilkite linų miltus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių, kad sutrištėtų.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite baltus miltus, kokoso miltus, kepimo miltelius ir druską. Atidėkite.
3. Kokosų pieno ir linų miltų mišinį supilkite į miltų mišinį ir gerai išmaišykite. Taip pat supilkite kokosų aliejų, klevų sirupą ir vanilės ekstraktą. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
4. Paruoškite vaflių keptuvę - ištepkite kokosų aliejumi, įkaitinkite.
5. Naudokite maždaug 1/4 mišinio vienam blynui iškepti.
6. Pagardinkite turimais priedais ir mėgaukitės gardžiais pusryčiais!
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
Organic coconut oil has a delicate taste with a mild and fresh coconut scent.
Organic coconut flour is made from fresh coconuts. This flour is high in protein and fiber.
Organic coconut milk or coconut drink is a great vegan alternative to regular milk. Suitable for Asian dishes, cakes, ice cream, cocktails, sauces, stews.
Aspall Organic Cyder Vinegar is made in the parish of Aspall in Suffolk using a process that is the only one of its kind in the world. Fermented from the fresh pressed juice of a special blend of English dessert and cyder apples. This product is Vegan. Gluten-free.
A flour blend milled from naturally gluten and wheat free rice, tapioca, maize and buckwheat. This is an alternative to everyday wheat flour which will require a little extra liquid in most recipes. This product is Gluten-free and is Vegan.