Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Aviečių ir citrinų pyragas

    Šis drėgnas ir skanus aviečių ir citrinų pyragas yra puikus pasirinkimas prie kavos puodelio. Jame gausu citrinos ir šviežių aviečių skonio – pagamintas be rafinuoto cukraus.

    Jums reikės:

    2 stiklines pilno grūdo miltų, galima naudoti speltos miltus AMRITA

    1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių DOVES FARM

    ½ arbatinio šaukštelio kepimo sodos DOVES FARM

    ¼ arbatinio šaukštelio Himalajų druskos AMRITA

    1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės

    ¼ puodelio ypač tyro kokosų aliejaus AMRITA ištirpinto ir atvėsinto

    2 dideli kiaušiniai

    2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto

    ½ puodelio gryno klevų arba agavų sirupo AMRITA

    4 šaukštai citrinos sulčių

    ½ puodelio graikiško jogurto

    1 puodelis šviežių aviečių

    Gaminimas:

    Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Kepimo formą patepkite kokosų aliejumi.

    Vidutiniame dubenyje sumaišykite sausus ingredientus, miltus, kepimo miltelius, sodą, druską ir citrinos žievelę.

    Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius. Įpilkite kokosų aliejų, vanilės ekstrakto, sirupą ir citrinos sulčių.

    Į mišinį įpilkite sausus ingredientus ir gerai išmaišykite. Įpilkite graikiško jogurto ir toliau maišykite, kol viskas gerai susimaišys.

    Supilkite mišinį į kepimo formą. Ant viršaus uždėkite avietes, švelniai įspauskite jas į mišinį, bet ne per daug.

    Kepkite 45-60 minučių arba tol, kol į vidurį įsmeigtas dantų krapštukas bus sausas. Maždaug po 45 minučių, jei jūsų pyragas nėra iškepęs, bet viršus atrodo gana apskrudęs (ypač aplink išorinius kraštus), galite uždėti folijos ant duonos, kad ji nesudegtų, kol vidus baigs kepti.

    Išimkite iš orkaitės ir prieš patiekdami leiskite pyragui visiškai atvėsti.

    Išeiga: 12 gabaliukų

    --

    Receptas: natalieshealth.com

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login