Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Labai skanus pyragas su migdolų miltais, tinka veganams.
Ingredientai:
165 g migdolų miltų AMRITA
120 g universalių miltų – prieš naudodami išsijokite miltus. Migdolų pyragui be glitimo, galite naudoti baltųjų speltos miltus arba universalius miltus be glitimo.
100 g granuliuoto saldiklio – galite naudoti baltąjį cukrų arba eritritolį kaip alternatyvą
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių DOVES FARM
½ arbatinio šaukštelio kepimo sodos DOVES FARM
¼ arbatinio šaukštelio druskos
240 ml migdolų pieno
10 ml obuolių sidro acto ASPALL
80 ml tirpinto kokosų aliejaus AMRITA
5 ml vanilės ekstrakto
2,5 ml migdolų ekstrakto
Papuošimui
⅓ puodelio skaldytų migdolų
2 cukraus pudros
Gamyba:
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Kepimo formą ištepkite aliejumi arba veganišku sviestu.
Į didelį dubenį suberkite visus sausus ingredientus: persijotus miltus, migdolų miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, cukrų ir labai gerai išmaišykite.
Sausų ingredientų centre padarykite duobutę ir įpilkite migdolų pieno, lydyto veganiško sviesto, obuolių acto, vanilės ekstrakto ir migdolų ekstrakto.
Silikonine mentele maišykite migdolų miltų pyrago tešlą, kol ji susimaišys ir nebeliks miltų gumuliukų. Nepermaišykite, kitaip pyragas taps guminis.
Pyrago tešlą perkelkite į kepimo formą ir ant viršaus pabarstykite skaldytus migdolus.
Šiek tiek užspauskite migdolus ant tešlos, kad jie suliptų.
Kepkite pyragą 35–40 minučių 180 °C temperatūroje arba tol, kol jo viršus taps aukso rudos spalvos, o pyrago viduryje įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.
Palikite pyragą, kad atvėstų. Pyragas šiek tiek suplokštės, tai normalu.
Pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Organic coconut oil has a delicate taste with a mild and fresh coconut scent.
Aspall organic apple cider vinegar has a bright and pleasant apple flavor. Suitable for vegetarians and vegans.
Gluten-free baking soda for baking a variety of pastries. It can also be used as a cleaning agent.
Spelt is an ancient type of wheat. This flour is perfect for making bread or pizza doughs, rolls, cakes, tarts, biscuits, pancakes, dumplings, noodles, and various sauces.
Almond flour is the best and healthiest choice instead of regular flour. Gives baked goods a mild almond flavor. They are used to make various baked goods, suitable for baking cookies and cakes. This flour is very nutritious and has many beneficial properties. They are an excellent source of protein, fiber and healthy fats. Suitable for those who do...