Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.

    Migdolų miltų pyragas be kiaušinių

    Labai skanus pyragas su migdolų miltais, tinka veganams.

    Ingredientai:

    165 g migdolų miltų AMRITA

    120 g universalių miltų – prieš naudodami išsijokite miltus. Migdolų pyragui be glitimo, galite naudoti baltųjų speltos miltus arba universalius miltus be glitimo.

    100 g granuliuoto saldiklio – galite naudoti baltąjį cukrų arba eritritolį kaip alternatyvą 

    2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių DOVES FARM

    ½ arbatinio šaukštelio kepimo sodos DOVES FARM

    ¼ arbatinio šaukštelio druskos

    240 ml migdolų pieno

    10 ml obuolių sidro acto ASPALL  

    80 ml tirpinto kokosų aliejaus AMRITA

    5 ml vanilės ekstrakto

    2,5 ml migdolų ekstrakto

    Papuošimui

    ⅓ puodelio skaldytų migdolų

    2 cukraus pudros

    Gamyba:

    Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Kepimo formą ištepkite aliejumi arba veganišku sviestu.  

    Į didelį dubenį suberkite visus sausus ingredientus: persijotus miltus, migdolų miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, cukrų ir labai gerai išmaišykite.

    Sausų ingredientų centre padarykite duobutę ir įpilkite migdolų pieno, lydyto veganiško sviesto, obuolių acto, vanilės ekstrakto ir migdolų ekstrakto.

    Silikonine mentele maišykite migdolų miltų pyrago tešlą, kol ji susimaišys ir nebeliks miltų gumuliukų. Nepermaišykite, kitaip pyragas taps guminis.

    Pyrago tešlą perkelkite į kepimo formą ir ant viršaus pabarstykite skaldytus migdolus.

    Šiek tiek užspauskite migdolus ant tešlos, kad jie suliptų.

    Kepkite pyragą 35–40 minučių 180 °C temperatūroje arba tol, kol jo viršus taps aukso rudos spalvos, o pyrago viduryje įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.

    Palikite pyragą, kad atvėstų. Pyragas šiek tiek suplokštės, tai normalu.

    Pabarstykite cukraus pudra.

    Skanaus!

Susijusios prekės

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login