Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
400 g moliūgo
1 didelės morkos
500 ml daržovių sultinio arba vanduo
1/2 a.š. ciberžolės
1/4 a.š. asafetidos
1/2 a.š. malto cinamono
1/2 a.š. maltos paprikos
žiubsnelio maltų čili pipirų
50 ml grietinėlės 10-13%
druskos pagal skonį
lydyto sviesto Ghi
Gaminimas:
1. Supjaustykite morką ir moliūgą (kuo smulkiau supjaustysite, tuo mažiau laiko reikės virti).
2. Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v.š. aliejaus arba ghi, suberkite asafetidą, ciberžolę ir maišydami trumpai pakepkite. Beriame morką ir maišant kepame 5 minutes.
3. Sudėkite moliūgą ir kepkite dar 5 minutes.
4. Suberkite likusius prieskonius, permaišykite ir užpilkite karštu sultiniu arba vandeniu. Pagardiname druska. Virkite apie 15-20 minučių.
5. Sriubą sutrinkite maisto smulkintuvu, įpilkite grietinėlę, grąžinkite ant viryklės, užvirkite ir nukelkite.
6. Patiekite šiltą.
Recepto ir nuotraukos šaltinis: www.GyvensenosAkademija.lt
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
Marigold’s deliciously Less Salt Bouillons are perfect as a natural seasoning for stews, sauces, casseroles and hot drinks.