Delivery within 1-3 days. FREE delivery for orders from 50 EUR.
Jums reikės:
400 g moliūgo
1 didelės morkos
500 ml daržovių sultinio arba vanduo
1/2 a.š. ciberžolės
1/4 a.š. asafetidos
1/2 a.š. malto cinamono
1/2 a.š. maltos paprikos
žiubsnelio maltų čili pipirų
50 ml grietinėlės 10-13%
druskos pagal skonį
lydyto sviesto Ghi
Gaminimas:
1. Supjaustykite morką ir moliūgą (kuo smulkiau supjaustysite, tuo mažiau laiko reikės virti).
2. Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 v.š. aliejaus arba ghi, suberkite asafetidą, ciberžolę ir maišydami trumpai pakepkite. Beriame morką ir maišant kepame 5 minutes.
3. Sudėkite moliūgą ir kepkite dar 5 minutes.
4. Suberkite likusius prieskonius, permaišykite ir užpilkite karštu sultiniu arba vandeniu. Pagardiname druska. Virkite apie 15-20 minučių.
5. Sriubą sutrinkite maisto smulkintuvu, įpilkite grietinėlę, grąžinkite ant viryklės, užvirkite ir nukelkite.
6. Patiekite šiltą.
Recepto ir nuotraukos šaltinis: www.GyvensenosAkademija.lt
This salt is obtained from the Himalayas foothills. Completely natural, unrefind and not treated chemically.
It is pure butter, an ideal culinary fat suitable for baking (maintains a very high temperature). Also perfect to put to porridges, soups, stews. Lactose-free.
Pleasant coconut aroma and mild taste. Creamy texture. Taste desserts, various baked goods or smoothies. No added sugar. GMO free. Suitable for vegans.
Marigold’s deliciously Less Salt Bouillons are perfect as a natural seasoning for stews, sauces, casseroles and hot drinks.